Spaghetti med peber og HENRYKT

Nem aftensmad - Perfekt til mandage. Med kun fire ingredienser kan du lave en lækker og cremet pastaret. Det er i alt sin enkelthed en spaghetti med sort peber og vores skønne fastmodnede ost, Henrykt.

Antal personer:

2

Pers.

Kost:

Vegetarisk

Forberedelsestid:

5min

Tilberedning:

10min

Samlet tidsforbrug:

15min

Kategori:

Aftensmad

Hovedret

Ostetype:

No items found.

Ingredienser

Det skal du bruge

  • 200 g Tørret spaghetti
  • 1 lille spsk hele peberkorn
  • 1 spsk smør
  • 1/5 håndfuld revet Henrykt

Sådan gør du

  1. Kog pasta i en gryde med rigeligt saltet vand. Det skal koge halvdelen af kogetiden angivet på pakken.
  2. Imens pastaen koges, kommes peberkorn på en tør pande og ristes i få minutter.
  3. Knus de ristede peberkorn i en morter eller peberkværn og kom dem tilbage på panden sammen med smørret.
  4. Lad smørret bruse af og kom herefter et par skefulde pastavand på. Lad det simre ved lav varme.
  5. Når pastaen er kogt halvt færdig tages den op af kogevandet og kommes på panden.
  6. Tilsæt løbende skefulde af pastavand på panden til pastaen er kogt al dente
  7. Tilføj Henrykt under omrøring.
  8. Tilsæt evt. endnu en skefuld pastavand for mere cremethed
  9. Anret i to skåle
  10. Drys med en smule ekstra ost og peber og nyd straks
  11. Bon appétit!

Tips og tricks

Server pastaen for sig selv eller nyd den med en tomat- eller sprød salat til.

No items found.