Antal personer:
4
Pers.
Kost:
Forberedelsestid:
40 minutter
Tilberedning:
10 minutter
Samlet tidsforbrug:
50 minutter
Kategori:
Ostetype:
Ingredienser
2 plader butterdej (firkantede plader)
2 spiseskefulde honning
100 gram blåskimmelost, smuldret - Danablu
100 gram revet Tangesø ost
50 gram valnødder, hakket
6-8 kviste friske timian
1 spsk. mælk
Havsalt og revet peber
Sådan gør du
Fordel fyld ud på butterdej
Forvarm ovn til 180C varmluft
Dryp 1 spiseskefuld honning over hver pladebutterdej.
Fordel hakkede valnødder, smuldret blåskimmelost og revet Tangesø ost jævnt mellem to plader butterdej.
Drys timianblade over toppen og krydr medhavsalt og revet peber.
Form dine snurrer
Rul hver plade dej sammen stramt.
Skær derefter hver rulle i halve på langs.
På en plade bagepapir, sno forsigtigt hver halve rulle og form dem til en rund spoleform. (Find video på vores instagram @mammenmejerierne)
Pensl
Pensl bagværket med mælk.
Bag snurrende
Bag dem i ovn i cirka 25-30 minutter, eller indtil dejen er hævet, gylden og gennemstegt.
Anret
Drys ekstra timianblade ovenpå og server lun.
Servingsforslag
Kan serveres til tilbehør til en påske frokost.