Butterdejssnurre med Danablu & Tangesø ost

Himmelske butterdejssnurre som passer perfekt på påskebordet! 

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

Vegetarisk

Forberedelsestid:

40 minutter

Tilberedning:

10 minutter

Samlet tidsforbrug:

50 minutter

Kategori:

No items found.

Ostetype:

Danablu

Ingredienser

2 plader butterdej (firkantede plader)

2 spiseskefulde honning 

100 gram blåskimmelost, smuldret - Danablu

100 gram revet Tangesø ost

50 gram valnødder, hakket 

6-8 kviste friske timian

1 spsk. mælk 

Havsalt og revet peber

Sådan gør du

Fordel fyld ud på butterdej

Forvarm ovn til 180C varmluft

Dryp 1 spiseskefuld honning over hver pladebutterdej.

Fordel hakkede valnødder, smuldret blåskimmelost og revet Tangesø ost jævnt mellem to plader butterdej. 

Drys timianblade over toppen og krydr medhavsalt og revet peber. 

 

Form dine snurrer 

Rul hver plade dej sammen stramt. 

Skær derefter hver rulle i halve på langs. 

På en plade bagepapir, sno forsigtigt hver halve rulle og form dem til en rund spoleform. (Find video på vores instagram @mammenmejerierne)

 

Pensl 

Pensl bagværket med mælk.

 

Bag snurrende

Bag dem i ovn i cirka 25-30 minutter, eller indtil dejen er hævet, gylden og gennemstegt. 

 

Anret 

Drys ekstra timianblade ovenpå og server lun. 

 

Servingsforslag 

Kan serveres til tilbehør til en påske frokost. 

Tips og tricks