Ristet surdejsbrød med hytteost, rucola, laks og syltede rødløg

Du får her en hurtig, let og delikat hapser! Surdejsrugbrødets lækre syrlige smage spiller godt op mod den aromatiske friske hytteost.

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

No items found.

Forberedelsestid:

10 minutter

Tilberedning:

5 minutter

Samlet tidsforbrug:

15 minutter

Kategori:

Frokost

Forret

Snacks

Ostetype:

Hytteost

Ingredienser

4 stk. skiver surdejsbrød

30 g rucola

1 pk hytteost

200 g laks

4 spsk. syltede rødløg

Sådan gør du

Rist surdejsbrød til det er let gyldent og smør den ristede brødskive med hytteost , læg rucola på sammen med røget laks og top med syltede rødløg.

Tips og tricks

No items found.
No items found.