Antal personer:
4
Pers.
Kost:
Forberedelsestid:
15 minutter
Tilberedning:
30 minutter
Samlet tidsforbrug:
45 minutter
Kategori:
Ostetype:
Ingredienser
2 hele løg
4 fed hvidløg
3 røde peberfrugter
1 hel chili
0,5 dl olivenolie
Salt
Peber
1 dåse hakkede tomater
1 citron
500g Mammen hytteost
400g pasta
2 dl pastavand
50 g parmesanost
1 potte basilikum
2 Kyllingebrystfilet
Sådan gør du
Bag grønsagerne
Skær alle grønsagerne groft, og placer dem i en bradepande.
Fordel olivenolie og salt henover grøntsagerne.
Hæld de hakkede tomater henover grøntsagerne og bland det sammen.
Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i 25 min.
Blend hyttecreme
Kom de bagte grøntsager i en blender med hytteosten og blend.
Tilsæt derefter saft fra en hel citron, salt og peber.
Blend til at massen er cremet og glat.
Lav pasta
Kog pastaen efter anvisning på pakken, og gem 2 dl af pastavandet.
Lavhyttesovs færdig
Hæld hyttecremen i en pande på middel varme.
Tilsæt pastaen samt de 2 dl pastavand for at få en god konsistens.
Tilsæt 40g parmesanost.
Bland godt.
Steg og skær kylling
Steg kyllingen i 6 min på hver side på en pande.
Skær derefter kyllingen i strimler.
Anret
Placer pastaen på en tallerken med kyllingestrimlerne ovenpå.
Servering forslag
Top pastaen med resterne af parmesanen, lidt citronsaft og basilikum.