Antal personer:
2
Pers.
Kost:
Forberedelsestid:
15 min.
Tilberedning:
60 min.
Samlet tidsforbrug:
1 time og 15 min. inklusiv marineringstid
Kategori:
Ostetype:
Ingredienser
Ingredienser: til 2 personer
- 1 potterosmarin (finhakket)
- 1,5 dlolivenolie
- 4 fedhvidløg (presset)
- Salt
- 2kyllingebrystfillet
- 2 æg
- 800g Mammen hytteost (4% eller 1,5%)
- 1 spsktørret oregano
- 1 tsk chiliflager
- 3 spsk let mayonnaise
- 0,5 dlcitronsaft
- 1 hovedhjertesalat
- 1 pakkefrisk mozzarella
- 1 citron
Sådan gør du
1. Lav marinaden tilkyllingebrysterne
Blandhalvdelen af den hakkede rosmarin i en skål sammen med olie, 3 fed pressethvidløg og 1 spsk salt. Bland marinaden med kyllingen i en pose og lad dettrække i 30min.
2. Lav protein wrap basen
i en storskål, bland æg, 400g hytteost, tørret oregano, chiliflager og en knivspids salttil en masse. Hæld massen ud over en bageplade til en tykkelse på 0,5cm. Bag iovnen ved 180 grader varmluft i 30min til gyldenbrun.
3. Lav protein mayonnaise
Kom 400ghytteost, mayonnaise, knivspids salt, citronsaft, 1 fed hvidløg presset i enblender til den er cremet og glat. Smag til med citron ogsalt.
4. Steg og skær kylling
Stegkyllingen i 12 min på en pande. Skær derefter kyllingen i strimler.
5. Anret og fold protein wrappen
Halverwrap basen, anret protein mayonnaise, lidt salat, kylling, mozzarella, lidtcitron saft, salt og fold sammen.
Serveringforslag
Halver de2 wraps på midten, så man har 4 kvarte i alt og server på en tallerken med lidtgrønt.