Protein Wrap med Mammen Hytteost

Antal personer:

2

Pers.

Kost:

No items found.

Forberedelsestid:

15 min.

Tilberedning:

60 min.

Samlet tidsforbrug:

1 time og 15 min. inklusiv marineringstid

Kategori:

Hovedret

Ostetype:

Hytteost

Ingredienser

Ingredienser: til 2 personer 

 

  • 1 potterosmarin (finhakket)
  • 1,5 dlolivenolie
  • 4 fedhvidløg (presset) 
  • Salt 
  • 2kyllingebrystfillet 
  • 2 æg
  • 800g Mammen hytteost (4% eller 1,5%)
  • 1 spsktørret oregano 
  • 1 tsk chiliflager 
  • 3 spsk let mayonnaise 
  • 0,5 dlcitronsaft 
  • 1 hovedhjertesalat
  • 1 pakkefrisk mozzarella 
  • 1 citron 

Sådan gør du

1.    Lav marinaden tilkyllingebrysterne

Blandhalvdelen af den hakkede rosmarin i en skål sammen med olie, 3 fed pressethvidløg og 1 spsk salt. Bland marinaden med kyllingen i en pose og lad dettrække i 30min. 

 

2.    Lav protein wrap basen 

i en storskål, bland æg, 400g hytteost, tørret oregano, chiliflager og en knivspids salttil en masse. Hæld massen ud over en bageplade til en tykkelse på 0,5cm. Bag iovnen ved 180 grader varmluft i 30min til gyldenbrun. 

 

3.    Lav protein mayonnaise

Kom 400ghytteost, mayonnaise, knivspids salt, citronsaft, 1 fed hvidløg presset i enblender til den er cremet og glat. Smag til med citron ogsalt. 

 

4.    Steg og skær kylling 

Stegkyllingen i 12 min på en pande. Skær derefter kyllingen i strimler. 

 

5.    Anret og fold protein wrappen 

Halverwrap basen, anret protein mayonnaise, lidt salat, kylling, mozzarella, lidtcitron saft, salt og fold sammen.

 

Serveringforslag 

Halver de2 wraps på midten, så man har 4 kvarte i alt og server på en tallerken med lidtgrønt.

Tips og tricks

No items found.
No items found.