Antal personer:
4
Pers.
Kost:
Forberedelsestid:
10 min.
Tilberedning:
45 min.
Samlet tidsforbrug:
55 min.
Kategori:
Ostetype:
Ingredienser
14 stk. mellem str. æg
450 gr. Mammen hytteost
0,5 spsk. salt
Peber
1 teske cayennepeber
5 stk. Forårsløg
200 gr. kyllingepålæg
150 gr. kalkun bacon
Topping.
100 g cheddar
2 avocado
Feldsalat
1 citron
Cremefraiche dressing
Sådan gør du
Blend æg, hytteost, salt, peber og cayennepeber sammen.
Kom æggemassen i et ildfast fad, eller en pande.
Smør fadet/panden med smør eller spraye med olieførst.
Hak forårsløg, kylling og kalkun bacon. Kom det ned i hyttemassen. Rivcheddarost i.
Bland det sammen med en ske.
Riv cheddar oven på.
Kom i ovnen ved 150 grader varmluft indtil den er færdig. Ca. 30-45 min.
Top med revet cheddar , avocado skiver og citronsaft, salatog cremefraiche dressing.