Æggekage

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

No items found.

Forberedelsestid:

10 min.

Tilberedning:

45 min.

Samlet tidsforbrug:

55 min.

Kategori:

Frokost

Aftensmad

Ostetype:

Hytteost

Ingredienser

14 stk. mellem str. æg 
450 gr. Mammen hytteost 
0,5 spsk. salt 
Peber 
1 teske cayennepeber
5 stk. Forårsløg 
200 gr. kyllingepålæg 
150 gr. kalkun bacon

 

Topping.

100 g cheddar
2 avocado
Feldsalat
1 citron
Cremefraiche dressing

Sådan gør du

Blend æg, hytteost, salt, peber og cayennepeber sammen.

Kom æggemassen i et ildfast fad, eller en pande.

Smør fadet/panden med smør eller spraye med olieførst. 

Hak forårsløg, kylling og kalkun bacon. Kom det ned i hyttemassen. Rivcheddarost i.

Bland det sammen med en ske.

Riv cheddar oven på. 

Kom i ovnen ved 150 grader varmluft indtil den er færdig. Ca. 30-45 min.

Top med revet cheddar , avocado skiver og citronsaft, salatog cremefraiche dressing.

Tips og tricks

No items found.
No items found.