OMSORGsbygotto

Vi har byttet risottorisen ud med perlebyg i denne lækre udgave med portobellosvampe og masser af OMSORG

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

Laktosefri

Vegetarisk

Forberedelsestid:

30min

Tilberedning:

30min

Samlet tidsforbrug:

1t

Kategori:

Aftensmad

Hovedret

Ostetype:

No items found.

Ingredienser

OMSORGsbygotto

  • 300 g perlebyg
  • Et par kviste timian
  • 1 l grøntsagsboullion
  • 4 spsk æbleeddike
  • 100 g OMSORG (modnet havarti fra MAMMEN)
  • 300 g Portobello svampe
  • 4 spsk olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 3-4 blade af groftsnittet palmekål

Syltede Portobellosvampe

  • 300 g Portobello svampe
  • 2,5 dl lagereddike
  • 2 dl sukker
  • 2,5 dl vand
  • 1 tsk salt

Topping

  • Timian
  • Palmekål
  • Syltede svampe
  • OMSORG
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. OMSORGSBYGOTTO
  2. Kog perlebyg i grøntsagsboullionen i en gryde - følg anvisningen på perlebygposen. Perlebyggen skal være mør (det tager ca. 20-25 minutter)
  3. Skær Portobello svampene i grove stykker og steg af ved høj varme
  4. Læg de stegte svampe i en skål og tilsæt hvidløg
    Blend svampe og hvidløg sammen - stavblender fungerer rigtig godt. Du skal gerne opnå en tyk pure - tilføj lidt kogende vand, hvis pureen er alt for tyk
  5. Tag en pande og tilføj lidt olivenolie.
    Steg groftsnittet palmekål ved middelhøj varme i 5-6 minutter - tilføj et nip salt og peber
  6. Når perlebyggen er færdigkogt, tilsættes svampepure, palmekål (gem lidt til topping) og OMSORGsost
  7. SYLTEDE SVAMPE
  8. Rengør portobello svampe og skær den i skiver.
    Tørsteg dem på en pande og tilføj lidt salt
    Steg dem til de afgiver vand
  9. Kom resterende ingredienser i en gryde og kog op. Når blandingen koger tilsættes de tørstegte Portobello svampe
  10. Kog i ca. 5 minutter
  11. Svampene fiskes op med en hulske og lægges i et skoldet syltetøjsglas
  12. Kom låg på væsken og kog til der 1,5-2 dl væde tilbage. Hæld væden over svampene
  13. Anret Omsorgsbygottoen med syltede svampe, Omsorg, palmekål, timian, salt og friskkværnet peber
  14. Velbekomme!

Tips og tricks

No items found.