Knækbrød med Omsorg, ristede pinjekerner og oliven tapanade

Du får her en skøn opskrift til frokosten, med en af vores mest populære ost, nemlig Omsorg! En modnet havarti med en masse god smag og så har den også denne der lækre knas, som vi aller holder så meget af.


Velbekomme :-) 

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

No items found.

Forberedelsestid:

10 minutter

Tilberedning:

15 minutter

Samlet tidsforbrug:

25 minutter

Kategori:

Frokost

Forret

Ostetype:

No items found.

Ingredienser

4 stk. mørkt knækkebrød

8 stk. små grønne salatblade

4 spsk. Sort oliven tapanade.

2-3 skiver omsorg

8 skiver tomat

1 dl. Pinjekerner

½ hakket rødløg

½ citron skal strimler

Oliven tapanade

100 g sorte oliven (udstenede)

1 /2 fed hvidløg knust

2 spsk. kapers

2 ansjosfileter

2-3 spsk. olivenolie (justér efter ønsket konsistens)

1 spsk.  citronsaft

Friskkværnet sort peber

Sådan gør du

Oliven tapanade:

Kom alle ingredienser i en blender og blend det hele til en ensartet masse.

Anretning:

 

Start med at komme 1 spiseske oliven tapanade på brødet.

Læg lidt salat på og et par skiver tomat.

Rist pinjekerner gyldne og bræk omsorg i mundrette stykker, anret ost og pinjekerner ovenpå tomaterne.

Hak rødløget fint og drys ud over.

Pynt med strimler af revet citron skal.

Tips og tricks

No items found.
No items found.