Antal personer:
4
Pers.
Kost:
Forberedelsestid:
10 minutter
Tilberedning:
15 minutter
Samlet tidsforbrug:
25 minutter
Kategori:
Ostetype:
Ingredienser
4 stk. mørkt knækkebrød
8 stk. små grønne salatblade
4 spsk. Sort oliven tapanade.
2-3 skiver omsorg
8 skiver tomat
1 dl. Pinjekerner
½ hakket rødløg
½ citron skal strimler
Oliven tapanade
100 g sorte oliven (udstenede)
1 /2 fed hvidløg knust
2 spsk. kapers
2 ansjosfileter
2-3 spsk. olivenolie (justér efter ønsket konsistens)
1 spsk. citronsaft
Friskkværnet sort peber
Sådan gør du
Oliven tapanade:
Kom alle ingredienser i en blender og blend det hele til en ensartet masse.
Anretning:
Start med at komme 1 spiseske oliven tapanade på brødet.
Læg lidt salat på og et par skiver tomat.
Rist pinjekerner gyldne og bræk omsorg i mundrette stykker, anret ost og pinjekerner ovenpå tomaterne.
Hak rødløget fint og drys ud over.
Pynt med strimler af revet citron skal.