DELIKAT-pizza med bresaola

En supernem og lækker pizza med vores skønne, cremede blåskimmel - Delikat og hjemmelavet tomatsalsa.

Opskriften til den hjemmebagte surdejspizza bund er fra Cathrine Brandt.

Rigtig god fornøjelse!

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

No items found.

Forberedelsestid:

30min

Tilberedning:

30min

Samlet tidsforbrug:

1t

Kategori:

Aftensmad

Frokost

Pizza

Ostetype:

No items found.

Ingredienser

Det skal du bruge:

1 pizzabund - Her anbefaler vi en surdejspizzabund

  • 330 g koldt vand
  • 450 g hvedemel
  • 100 g surdej (kan udskiftes med 3 g gær)
  • 10 g salt

Topping

  • 80 g Delikat
  • 4-5 stykker bresola
  • Olivenolie
  • 1 håndfuld ruccola
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Forbered pizzabund / Lav surdejsbunde efter anvisning fra Cathrine Brandt: https://www.cathrinebrandt.dk/hjemmelavet-pizzabund-med-surdej/
  2. Fordel Delikat i mindre stykker henover hele pizzabunden
  3. Bag pizzabunden med Delikat i ca. 8 minutter
  4. Tag pizzaen ud af ovnen og fordel bresaola
  5. Bag herefter pizzaen i yderligere 2-3 minutter (Til den er gylden og sprød)
  6. Efter afbagning: Drys med salt og friskkværnet peber, dryp med lidt olivenolie og top med en passende mængde roccula
  7. Klar til servering - Velbekomme!

Tips og tricks

For at sikre en supersprød og velsmagende bund, kan du med fordel bruge et bagestål eller en pizzasten under afbagningen.

No items found.
No items found.