DELIKAT-pizza med hjemmelavet tomatsalsa

En nem og lækker pizza med vores skønne, cremede blåskimmel - Delikat og hjemmelavet tomatsalsa.

Opskriften til den hjemmebagte surdejspizza bund er fra Cathrine Brandt.

Rigtig god fornøjelse!

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

Vegetarisk

Forberedelsestid:

35min

Tilberedning:

35min

Samlet tidsforbrug:

1t 10min

Kategori:

Aftensmad

Pizza

Frokost

Ostetype:

No items found.

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 100 g Delikat
  • Ruccola

1 pizzabund - Her anbefaler vi en surdejspizzabund

  • 330 g koldt vand
  • 450 g hvedemel
  • 100 g surdej (kan udskiftes med 3 g gær)
  • 10 g salt

Tomatsalsa

  • 15-20 smagfulde cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk balsamico
  • 1 skvis olivenolie
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Forbered pizzabunden / Lav surdejsbunde efter anvisning fra Cathrine Brandt: https://www.cathrinebrandt.dk/hjemmelavet-pizzabund-med-surdej/
  2. Del alle cherrytomater i fire dele
  3. Hak rødløg ultrafint
  4. Pres eller hak 2 fed hvidløg
  5. Hak basilikumblade
  6. Bland cherrytomater, rødløg, hvidløg og basilikumblade sammen
  7. Tilsæt balsamico og olivenolie
  8. Smag tomatsalsaen til med salt og peber
  9. Skær Delikat i skiver og fordel dem ud over hele pizzabunden - Gem et stykke af osten til at toppe med efter afbagning
  10. Bag pizzaen til den er luftig og sprød
  11. Efter afbagning: Fordel tomatsalsa og små stykker Delikat
  12. Top med en håndfuld roccola, salt og friskkværnet peber (og evt. et par friskebasilikumblade)
  13. Klar til servering - Velbekomme!

Tips og tricks

For at sikre en supersprød og velsmagende bund, kan du med fordel bruge et bagestål eller en pizzasten under afbagningen.

No items found.