Skip to content
Ingen ost uden mælk - ingen mælk uden køer - ingen køer uden vores dedikerede og dygtige landmænd

MØD VORES LANDMÆND

Herunder kan du møde et udpluk af vores i alt 88 dygtige og dedikerede landmænd. Fælles for dem alle er, at de er beliggende tæt på vores mejeri i Mammen ved Bjerringbro i Midtjylland. 

De landmænd der leverer mælk til  os, er ikke ejere af Mammen Mejerierne, men vi arbejder meget tæt sammen og mange af dem har leveret mælk til os i rigtig mange år.

Honeyview_IMG_7751-1

Andries og Hannele

Andires' livslange drøm om en dag at få sit eget landbrug, er sammen med hans kone Hannele, gået i opfyldelse på en gård i Danmark. Læs meget mere om deres fælles rejse fra Holland til Danmark, deres store passion for landbrug og kærlighed til dyr. 

Portræt M+J

Mette og Jørgen

Jørgen er vokset op på landet, så for ham, har det altid ligget i kortene, at landmandslivet skulle være hans levevej. Mette kommer fra en anden opvækst, men sammen har de fundet kærligheden til livet på landet,  dyrene og mælkeproduktionen. 

Geder på mark_430x430

Lodals Geder

Tæt på Skjern i Vestjylland ligger der en lille perle i form af en gård, hvor ægteparret Camilla og Herwin og deres to børn bor. De er begge enormt passionerede omkring deres fælles arbejds- og livsprojekt – nemlig økologisk gedeavl. 

Landmand Mammen

Familien Jensen

Hanne og Jens Jørgen har sammen boet på gården udenfor Randers i over 40 år. Jens Jørgen overtog gården fra sin egen far og ser med stolthed til, at hans to ældste sønner, Jonas og Jimmy, står klar til at overtaget arbejdet på familiegården. 

Familie_3476X3476

Rødhøjgård

Katja og Erik Arkesteijn driver økologisk landbrug i det nordjyske. På gården, Rødhøjgård, bor de sammen med deres to børn, Sandra og Martin.