Skip to content
Ingen ost uden mælk - ingen mælk uden køer - ingen køer uden vores dedikerede og dygtige landmænd

MØD VORES LANDMÆND

Herunder kan du møde et udpluk af vores i alt 88 dygtige og dedikerede landmænd. Fælles for dem alle er, at de er beliggende tæt på vores mejeri i Mammen ved Bjerringbro i Midtjylland. 

De landmænd der leverer mælk til  os, er ikke ejere af Mammen Mejerierne, men vi arbejder meget tæt sammen og mange af dem har leveret mælk til os i rigtig mange år.

Honeyview_IMG_7751-1

Andries og Hannele

Andires' livslange drøm om en dag at få sit eget landbrug er sammen med hans kone Hannele gået i opfyldelse. Læs meget mere om deres fælles rejse til Danmark, deres store passion og kærlighed til dyr. 

Portræt M+J

Mette og Jørgen

Jørgen er vokset op på landet, så for ham, har det altid ligget i kortene, at landmandslivet skulle være hans levevej. Mette kommer fra en anden opvækst, men sammen har de fundet kærligheden til dyrene og mælkeproduktionen. 

Geder på mark_430x430

Lodals Geder

Tæt på Skjern i Vestjylland ligger der en lille perle i form af en gård, hvor ægteparret Camilla og Herwin og deres to børn bor. De er begge enormt passionerede omkring deres fælles arbejds- og livsprojekt – nemlig økologisk gedeavl.