Skip to content

SALATOST

SALATOST

Hvid ost rummer et utal af muligheder både på som forret, i salat, som topping på bagte retter og som smagsgiver i eksempelvis farsbrød, hakkebøffer og meget andet.

Vores mejeri i Onsild laver hvide oste i verdensklasse. Årligt tildeles de priser ved IFC - International Food Contest. Det er vi superstolte af og bruger anerkendelsen til dagligt at finpudse og tilpasse produktionen, så kvaliteten er ensartet og smagen i top, hver gang en ost forlader produktionen.

Vores sortiment af

SALATOSTE

Piknik

PICNIK

Glæde og begejstring fylder smagsløgene, når tænderne sættes i vores Picnik ost. Den har nemlig en helt enormt cremet konsistens og flødeagtig smag, der får dine smagsløg til at længes efter mere. Kan spises som den er, smuldres over salat eller pasta o.lign.
Produktbilleder 430x53014

ØKO GEDESALATOST I TERN

Klassiske salattern lavet af økologisk gedemælk.
Gedemælken giver en mere karakterisk smag og god saltbalance og fasthed i osten. Udover som topping i salater er den en fantastisk smagsgiver i varme retter.
Hvid ost

KLASSISK SALATOST

Vores salatost er skabt som en traditionel hvid ost, der laves i blokke. Konsistensen er cremet og blød og smagen er frisk, syrlig og let saltet. Salatosten er god i madlavning som eksempelvis farsbrød, hakkebøf, lammefrikadeller eller lignende. 

Produktbilleder 430x53015

SALATOST I TERN

Vores salattern er skabt som en traditionel hvid ost, der laves i blokke og skæres ud i tern. Osten har en frisk, let salt og syrlig smag, som passer perfekt til salater. Osten er også velegnet i varme retter, som for eksempel pizza og tærter.