
Sommersalat med hytteost
Frisk og lækker sommersalat, der er superlet at lave. Nyd den til frokost eller som tilbehør til grillmaden.
Salaten kan let varieres med årstiders grøntsager. Hytteosten giver en cremet konsistens og frisk smag. Lynhurtig og nem at lave og passer ligeledes perfekt som madpakke.
- Kategori: Frokost
- Ostetype: Hytteost
- Antal personer: 1
- Kost:
- Glutenfri
- Vegetar
- Forberedelsestid: 30min
- Tilberedning: 5min
- Samlet tidsforbrug: 35min
Ingredienser
Det skal du bruge
4-5 asparges
1/4 agurk
1/8 Spidskål
- 3-4 Bimibroccoli
Græskarkerner og lidt persille til pynt
Hytteostdressing
3-4 spsk hytteost 4% MAMMEN
1 lille bundt dild
1 lille bundt persille
2 spsk olivenolie
Saft og evt. revet skal fra en halv citron
Salt og peber
Evt. lidt Dijonsennep
Sådan gør du
Snit grøntsager i passende størrelse
Kom grøntsagerne i en skål
Hak krydderurter fint
Bland de hakkede urter med hytteost, olivenolie, saft og skal fra citronen og evt. lidt sennep
Smag til med salt og peber
Bland hytteostdressing med de snittede grøntsager
Pynt med græskarkerne og persille
Velbekomme!
Tips og tricks
Kommentarer

Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved Mammen Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!