Rugbrøg med gravadlaks og hytteost
Hjemmebagt softkernerugbrød toppet med økologisk hytteost, gravadlaks og avokado.
Meget lettere bliver det næppe at lave den bedste og mest lækre frokost eller madpakke.
Opskriften til det hjemmebagte surdejsrugbrød er fra Cathrine Brandt
- Kategori: Frokost
- Ostetype: Hytteost
- Antal personer: 2
- Forberedelsestid: 15min
- Samlet tidsforbrug: 15min
Ingredienser
Det skal du bruge
100-150 g gravad laks i skiver
200 g økologisk hytteost fra MAMMEN
½ grøn peber i små tern
1 avokado i pæne skiver
2 skiver softkernerugbrød (købt eller hjemmebagt - se link til Cathrine Brandt herover)
Salt og peber
½ citron
Lidt ristet sesamfrø til pynt
Sådan gør du
Byg dine rugbrødsmadder med hytteost. Krydr godt med salt og peber
Læg den gravadlaks i foldede skiver
Drys de grønne pebre i tern over
Læg avokado i skiver dekorativt over
Pres lidt frisk citron over
Pynt med lidt sesamfrø
Velbekomme!
Tips og tricks
Kommentarer
Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved Mammen Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!