
Quinoa og salatost
Den perfekte salat til frokost, madpakke eller tilbehør. Vores cremede, hvide salatost passer godt med kikærter og quinoa.
En sund salat, der giver en god mæthedsfornemmelse og er let at variere.
- Kategori: Frokost
- Ostetype: Salatost
- Antal personer: 2
- Kost:
- Glutenfri
- Vegetar
- Forberedelsestid: 25min
- Tilberedning: 5min
- Samlet tidsforbrug: 30min
Ingredienser
Det skal du bruge
½ agurk
1 rødløg
1 håndfuld frisk mynte
1 lille bundt persille
50 g pistacianødder
1 dåse kikærter
1 portion quinoa (se vejledning på pakken)
3-4 spsk salatost
1 citron (saft og skal)
1-2 spsk olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Kog quinoa efter anvisning på pakken
Skær agurk og rødløg i fine tern
- Hak persille og mynte fint
Hak pistacianødder groft
Skyl og dræn kikærterne
Skær eller smuldre salatost i mindre stykker
Bland alle ingredienser godt i en skål
Smag til med citro, salt og peber
Servér og nyd salaten
Tips og tricks
Gem eventuelle rester til en lækker madpakke dagen efter eller anvend i en tærte eller omeletKommentarer

Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved MAMMEN Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!