
OMSORGsbygotto
- Kategori: Aftensmad
- Ostetype: OMSORG
- Antal personer: 4
- Kost:
- Laktosefri
- Vegetar
- Forberedelsestid: 30min
- Tilberedning: 30min
- Samlet tidsforbrug: 1t
Ingredienser
OMSORGsbygotto
300 g perlebyg
Et par kviste timian
1 l grøntsagsboullion
4 spsk æbleeddike
100 g OMSORG (modnet havarti fra MAMMEN)
300 g Portobello svampe
4 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg
3-4 blade af groftsnittet palmekål
Syltede Portobellosvampe
300 g Portobello svampe
2,5 dl lagereddike
2 dl sukker
2,5 dl vand
1 tsk salt
Topping
Timian
Palmekål
Syltede svampe
OMSORG
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
OMSORGSBYGOTTO
Kog perlebyg i grøntsagsboullionen i en gryde - følg anvisningen på perlebygposen. Perlebyggen skal være mør (det tager ca. 20-25 minutter)
Skær Portobello svampene i grove stykker og steg af ved høj varme
Læg de stegte svampe i en skål og tilsæt hvidløg
Blend svampe og hvidløg sammen - stavblender fungerer rigtig godt. Du skal gerne opnå en tyk pure - tilføj lidt kogende vand, hvis pureen er alt for tykTag en pande og tilføj lidt olivenolie.
Steg groftsnittet palmekål ved middelhøj varme i 5-6 minutter - tilføj et nip salt og peberNår perlebyggen er færdigkogt, tilsættes svampepure, palmekål (gem lidt til topping) og OMSORGsost
SYLTEDE SVAMPE
Rengør portobello svampe og skær den i skiver.
Tørsteg dem på en pande og tilføj lidt salt
Steg dem til de afgiver vandKom resterende ingredienser i en gryde og kog op. Når blandingen koger tilsættes de tørstegte Portobello svampe
Kog i ca. 5 minutter
Svampene fiskes op med en hulske og lægges i et skoldet syltetøjsglas
Kom låg på væsken og kog til der 1,5-2 dl væde tilbage. Hæld væden over svampene
Anret Omsorgsbygottoen med syltede svampe, Omsorg, palmekål, timian, salt og friskkværnet peber
Velbekomme!
Tips og tricks
Kommentarer

Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved Mammen Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!