Skip to content
mammen

FORKÆLET palmekålspesto

MODIGpalmekålpesto

FORKÆLET palmekålspesto

En nordisk nyfortolkning af den mere klassiske pesto-variant
  • Kategori: Dip
  • Ostetype: FORKÆLET
  • Antal personer: 4
  • Kost:
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Vegetar
  • Forberedelsestid: 15min
  • Tilberedning: 15min
  • Samlet tidsforbrug: 30min

Ingredienser

Det skal du bruge

  • 100 g palmekål

  • 1,5 dl olivenolie

  • 55 g cashewnødder

  • 50 g Forkælet ost

  • ½ tsk karry

  • Saft og skal fra 1 økologisk citron

  • 1 fed hvidløg

  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Start med at riste cashewnødderne i 4-5 minutter på en pande ved middelhøj/høj varme

  2. Skyl palmekålen og skær den midterste tykke stilk fra

  3. Kom nødder og palmekål i en foodprocessor og tilsæt Forkælet, karry, olivenolie, citronskal og saft, og hvidløg

  4. Blend til ønsket konsistens. Tilsæt lidt vand, hvis du synes den skal være mere flydende.

  5. Smag til med salt og peber

  6. Velbekomme!

Tips og tricks

Se opskrift på Henrykte Grissini-sticks, hvis du vil lave det komplette lækre sæt!

Kommentarer