
FORKÆLET palmekålspesto
- Kategori: Dip
- Ostetype: FORKÆLET
- Antal personer: 4
- Kost:
- Glutenfri
- Laktosefri
- Vegetar
- Forberedelsestid: 15min
- Tilberedning: 15min
- Samlet tidsforbrug: 30min
Ingredienser
Det skal du bruge
100 g palmekål
1,5 dl olivenolie
55 g cashewnødder
50 g Forkælet ost
½ tsk karry
Saft og skal fra 1 økologisk citron
1 fed hvidløg
Salt og peber
Sådan gør du
Start med at riste cashewnødderne i 4-5 minutter på en pande ved middelhøj/høj varme
Skyl palmekålen og skær den midterste tykke stilk fra
Kom nødder og palmekål i en foodprocessor og tilsæt Forkælet, karry, olivenolie, citronskal og saft, og hvidløg
Blend til ønsket konsistens. Tilsæt lidt vand, hvis du synes den skal være mere flydende.
Smag til med salt og peber
Velbekomme!
Tips og tricks
Se opskrift på Henrykte Grissini-sticks, hvis du vil lave det komplette lækre sæt!Kommentarer

Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved MAMMEN Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!