Quatro Formaggio
Vi har haft en fest i køkkenet og lavet vores bud på en pizza Quatro Formaggio - de fire ostes pizza.
Med en super god opskrift på surdej - lånt fra surdejsnørden, Cathrine Brandt - tør vi godt prale med, at den er blevet vanvittig god.
- Kategori: Aftensmad
- Ostetype: Delikat, Forkælet, Henrykt og Omsorg
- Antal personer: 4
- Kost:
- Vegansk
- Forberedelsestid: 30min
- Tilberedning: 30min
- Samlet tidsforbrug: 2t 30min
Ingredienser
Det skal du bruge:
Surdejspizzabund
330 g koldt vand
450 g hvedemel
100 g surdej (kan udskiftes med 3 g gær)
10 g salt
Tomatsause
1 dl olivenolie
1 stk salt
1 lille håndfuld friske basilikumblade
1 lille håndfuld frisk oregano
1 spsk tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
1 fed hvidløg
De fire Mammen oste
Mammen 50+ Danablu
Forkælet
Henrykt
Omsorg
Sådan gør du
Lav surdejsbunde efter anvisning fra Cathrine Brandt: https://www.cathrinebrandt.dk/hjemmelavet-pizzabund-med-surdej/
Blend - med en stavblender - alle ingredienserne til tomatsaucen til en ensartet masse
Smulder Mammen 50+ Danablu
Riv ostene Forkælet, Henrykt og Omsorg
Læg et gavmildt lag tomatsauce på pizzabunden
Læg en endnu mere gavmild mængde af alle fire oste på pizzaen
Bag pizzaen til den er luftig og gylden
Velbekomme!
Tips og tricks
For at sikre en supersprød og velsmagende bund, kan du med fordel bruge et bagestål eller en pizzasten under afbagningen.
Rigtig god pizza-bagelyst!
Kommentarer
Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved Mammen Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!