Skip to content
mammen

Quatro Formaggio

IMG_1188-2

Quatro Formaggio

Vi har haft en fest i køkkenet og lavet vores bud på en pizza Quatro Formaggio - de fire ostes pizza. 

Med en super god opskrift på surdej - lånt fra surdejsnørden, Cathrine Brandt - tør vi godt prale med, at den er blevet vanvittig god. 

  • Kategori: Aftensmad
  • Ostetype: Delikat, Forkælet, Henrykt og Omsorg
  • Antal personer: 4
  • Kost:
  • Vegansk
  • Forberedelsestid: 30min
  • Tilberedning: 30min
  • Samlet tidsforbrug: 2t 30min

Ingredienser

Det skal du bruge:

Surdejspizzabund

  • 330 g koldt vand

  • 450 g hvedemel

  • 100 g surdej (kan udskiftes med 3 g gær)

  • 10 g salt 

Tomatsause

  • 1 dl olivenolie

  • 1 stk salt

  • 1 lille håndfuld friske basilikumblade

  • 1 lille håndfuld frisk oregano 

  • 1 spsk tomatpuré

  • 1 dåse hakkede tomater 

  • 1 fed hvidløg

De fire Mammen oste

  • Mammen 50+ Danablu

  • Forkælet 

  • Henrykt 

  • Omsorg

Sådan gør du

  1. Lav surdejsbunde efter anvisning fra Cathrine Brandt: https://www.cathrinebrandt.dk/hjemmelavet-pizzabund-med-surdej/

  2. Blend - med en stavblender - alle ingredienserne til tomatsaucen til en ensartet masse

  3. Smulder Mammen 50+ Danablu

  4. Riv ostene Forkælet, Henrykt og Omsorg

  5. Læg et gavmildt lag tomatsauce på pizzabunden

  6. Læg en endnu mere gavmild mængde af alle fire oste på pizzaen 

  7. Bag pizzaen til den er luftig og gylden 

  8. Velbekomme!

Tips og tricks

For at sikre en supersprød og velsmagende bund, kan du med fordel bruge et bagestål eller en pizzasten under afbagningen. 

Rigtig god pizza-bagelyst! 

Kommentarer