
DELIKAT-pizza med pærer og valnødder
Vi har lavet en pizza med vores skønne, cremede blåskimmel - Delikat, pærer og valnødder.
Opskriften til den hjemmebagte surdejspizza bund er fra Cathrine Brandt.
Pærelet og superlækker!
- Kategori: Aftensmad
- Ostetype: Delikat
- Antal personer: 4
- Kost:
- Vegansk
- Forberedelsestid: 30min
- Tilberedning: 30min
- Samlet tidsforbrug: 2t 30min
Ingredienser
Det skal du bruge:
1 pizzabund - Her anbefaler vi en surdejspizzabund
330 g koldt vand
450 g hvedemel
100 g surdej (kan udskiftes med 3 g gær)
10 g salt
Ingredienser
75 g Delikat
125 g Mascarpone
1 stor pære
Ruccola til topping
En håndfuld valnødder
Frisk timian
Balsamico glace
Salt og peber
Sådan gør du
Forbered pizzabund / Lav surdejsbunde efter anvisning fra Cathrine Brandt: https://www.cathrinebrandt.dk/hjemmelavet-pizzabund-med-surdej/
Skær pæren ud i tynde skiver
- Skær Delikat ud i mindre stykker
Smør din pizzabund med macaronen - her må du godt være gavmild
Fordel de mindre stykker Delikat udover pizzabunden
Fordel ligeledes pærer-skiverne ud over pizzabunden
Krydr med salt og peber
Bag pizzaen til den er luftig og gylden
Efter afbagning dryppes den over med balsamico glace og toppes med frisk ruccula, friske timianblade og knuste valnødder - Mums!
Velbekomme!
Tips og tricks
For at sikre en supersprød og velsmagende bund, kan du med fordel bruge et bagestål eller en pizzasten under afbagningen.
Kommentarer

Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved MAMMEN Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!