
DELIKAT-pizza med bresola
En supernem og lækker pizza med vores skønne, cremede blåskimmel - Delikat og hjemmelavet tomatsalsa.
Opskriften til den hjemmebagte surdejspizza bund er fra Cathrine Brandt.
Rigtig god fornøjelse!
- Kategori: Aftensmad
- Ostetype: Delikat
- Antal personer: 4
- Kost:
- Vegansk
- Forberedelsestid: 30min
- Tilberedning: 30min
- Samlet tidsforbrug: 1t
Ingredienser
Det skal du bruge:
1 pizzabund - Her anbefaler vi en surdejspizzabund
330 g koldt vand
450 g hvedemel
100 g surdej (kan udskiftes med 3 g gær)
10 g salt
Topping
80 g Delikat
4-5 stykker bresola
Olivenolie
1 håndfuld ruccola
Salt og peber
- 1 håndfuld basilikumblade
Salt og peber
Sådan gør du
Forbered pizzabund / Lav surdejsbunde efter anvisning fra Cathrine Brandt: https://www.cathrinebrandt.dk/hjemmelavet-pizzabund-med-surdej/
Fordel Delikat i mindre stykker henover hele pizzabunden
- Bag pizzabunden med Delikat i ca. 8 minutter
Tag pizzaen ud af ovnen og fordel bresaola
Bag herefter pizzaen i yderligere 2-3 minutter (Til den er gylden og sprød)
Efter afbagning: Drys med salt og friskkværnet peber, dryp med lidt olivenolie og top med en passende mængde roccula
Klar til servering - Velbekomme!
Tips og tricks
For at sikre en supersprød og velsmagende bund, kan du med fordel bruge et bagestål eller en pizzasten under afbagningen.
Kommentarer

Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved MAMMEN Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!