Skip to content
mammen

DELIKAT-pizza med bresaola

IMG_3472

DELIKAT-pizza med bresola

En supernem og lækker pizza med vores skønne, cremede blåskimmel - Delikat og hjemmelavet tomatsalsa. 

Opskriften til den hjemmebagte surdejspizza bund er fra Cathrine Brandt.

Rigtig god fornøjelse!

  • Kategori: Aftensmad
  • Ostetype: Delikat
  • Antal personer: 4
  • Kost:
  • Vegansk
  • Forberedelsestid: 30min
  • Tilberedning: 30min
  • Samlet tidsforbrug: 1t

Ingredienser

Det skal du bruge:

1 pizzabund - Her anbefaler vi en surdejspizzabund

  • 330 g koldt vand

  • 450 g hvedemel

  • 100 g surdej (kan udskiftes med 3 g gær)

  • 10 g salt 

Topping

  • 80 g Delikat

  • 4-5 stykker bresola

  • Olivenolie 

  • 1 håndfuld ruccola

  • Salt og peber

  • 1 håndfuld basilikumblade
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Forbered pizzabund / Lav surdejsbunde efter anvisning fra Cathrine Brandt: https://www.cathrinebrandt.dk/hjemmelavet-pizzabund-med-surdej/

  2. Fordel Delikat i mindre stykker henover hele pizzabunden

  3. Bag pizzabunden med Delikat i ca. 8 minutter
  4. Tag pizzaen ud af ovnen og fordel bresaola 

  5. Bag herefter pizzaen i yderligere 2-3 minutter (Til den er gylden og sprød)

  6. Efter afbagning: Drys med salt og friskkværnet peber, dryp med lidt olivenolie og top med en passende mængde roccula

  7. Klar til servering - Velbekomme!

Tips og tricks

For at sikre en supersprød og velsmagende bund, kan du med fordel bruge et bagestål eller en pizzasten under afbagningen. 

Kommentarer