Skip to content
mammen

Hytteboller til madpakken

HyttebollerMadpakke

Hytteboller

Små, lækre boller med hytteost. De er smækfyldt med protein, og er derfor perfekte som mellemmåltid on the go eller til en nem madpakke.
  • Kategori: Bagværk
  • Ostetype: Hytteost
  • Antal personer: 12
  • Kost:
  • Glutenfri
  • Vegetar
  • Forberedelsestid: 15min
  • Tilberedning: 1t 15min
  • Samlet tidsforbrug: 1t 30min

Ingredienser

Det skal du bruge

  • 350 g hytteost

  • 3 æg (gem det ene til pensling)

  • 250 g havregryn (glutenfri)

  • 1 tsk bagepulver

  • Græskarkerne og/eller sesam til pynt

Sådan gør du

  1. Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft

  2. Bland hytteost, 2 æg, 250 g havregryn og 1 tsk bagepulver sammen

  3. Form ca. 12 små boller

  4. Pensel med æg og drys med græskar eller sesamkerner

  5. Bag bollerne ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter

Tips og tricks

Brug bollerne i madpakken og sørg eventuelt for, at der er vedlagt ingredienser til en "byg-selv burger". Det bliver med garanti et hit for dine børn

Opbevares på køl

Kommentarer