Hytteboller
- Kategori: Bagværk
- Ostetype: Hytteost
- Antal personer: 12
- Kost:
- Glutenfri
- Vegetar
- Forberedelsestid: 15min
- Tilberedning: 1t 15min
- Samlet tidsforbrug: 1t 30min
Ingredienser
Det skal du bruge
350 g hytteost
3 æg (gem det ene til pensling)
250 g havregryn (glutenfri)
1 tsk bagepulver
Græskarkerne og/eller sesam til pynt
Sådan gør du
Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft
Bland hytteost, 2 æg, 250 g havregryn og 1 tsk bagepulver sammen
Form ca. 12 små boller
Pensel med æg og drys med græskar eller sesamkerner
Bag bollerne ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter
Tips og tricks
Brug bollerne i madpakken og sørg eventuelt for, at der er vedlagt ingredienser til en "byg-selv burger". Det bliver med garanti et hit for dine børn
Opbevares på køl
Kommentarer
Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved Mammen Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!