Hytteostvafler
Sunde proteinholdige hjertevafler. Hytteost er alsidig og proteinrig. I denne opskrift får du sunde morgenmadsvafler eller et let mellemmåltid.
- Kategori: Morgenmad
- Ostetype: Hytteost
- Antal personer: 4
- Kost:
- Glutenfri
- Vegetar
- Forberedelsestid: 15min
- Tilberedning: 30min
- Samlet tidsforbrug: 45min
Ingredienser
Det skal du bruge
4 æg
190 g hytteost 4% MAMMEN
1 spsk fløde
4 spsk kefir
Revet skal fra 1 citron
1 tsk kardemomme
½ tsk vaniljepulver
3 spsk hvedemel (kan erstattes af mandelmel eller andre typer af mel)
Topping
2 spsk hytteost 4% MAMMEN
1 lhåndfuld jordbær
1 håndfuld blåbær
Sådan gør du
VAFLER
Blend alle ingredienser til en ensartet masse
Bag vaflerne på et vaffeljern indtil de er gyldne og sprøde
TOPPING
Blend alle ingredienser
Top vaflerne med hytteostcremen og pynt med friske bær
Velbekomme!
Tips og tricks
Hvis du laver en stor portion vafler, så frys nogle af dem ned, så har du altid en let morgenmad ved hånden.
Vaflerne kan også anvendes som dessert med din yndlingsis eller flødeskum og friske bær.
Kommentarer
Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved Mammen Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!