Skip to content
mammen

HENRYKTE sprøde grissini-sticks

Grissini

HENRYKTE Grissinier

Knasende sprøde hjemmebagte grissini rullet i revet Henrykt ost
  • Kategori: Snacks
  • Ostetype: HENRYKT
  • Antal personer: 10
  • Kost:
  • Laktosefri
  • Vegetar
  • Forberedelsestid: 1t 15min
  • Tilberedning: 20min
  • Samlet tidsforbrug: 1t 35min

Ingredienser

Det skal du bruge

  • 300 g lunkent vand

  • 15 g gær

  • 15 g honning

  • 500 g hvedemel

  • 10 g salt

  • 200 g Henrykt ost fra MAMMEN

Sådan gør du

  1. Kom vand, gær og honning i en skål og rør det sammen til gæren er opløst. Kom hvedemel i og ælt dejen til den er glat og nemt slipper bordet eller røreskålens kanter. 

  2. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter

  3. Riv Henrykt ost på et groft rivejern. 

  4. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

  5. Vend dejen på et meldrysset bord. Skær stykker af dejen på størrelse med en tommelfinger. Rul dejen til en lang, tynd grissini på tykkelse med en blyant. Vend den i revet Henrykt. 

  6. Kom dine grissini på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 20 minutter til de er sprøde og gyldne.

  7. Afkøl på en rist og nyd!

Tips og tricks

Hvis du opbevarer dem i en lufttæt beholder kan de holde sig i ca. 2 uger.

Kommentarer