Skip to content
mammen

Frokostsalat

Salatostsalat

Frokostsalat

Verdens smarteste trick til en sund, frisk og lækker madpakke. Byg den i lag i et sylteglas eller lignende, så er den lige klar til at vende ud til frokost.

Det fede ved denne opskrift er, at tomaterne marineres i dressingen uden, at salaten bliver blød.

  • Kategori: Frokost
  • Ostetype: Salatost
  • Antal personer: 1
  • Kost:
  • Glutenfri
  • Vegetar
  • Forberedelsestid: 30min
  • Tilberedning: 10min
  • Samlet tidsforbrug: 40min

Ingredienser

Det skal du bruge

  • Salat

  • Agurk

  • Asparges

  • Bimi broccoli

  • Rødløg

  • Oliven

  • Salatost fra MAMMEN

  • Top evt. op med stegt kyllingebryst, varmtrøget laks, parmaskinke eller andet, hvis du ønsker lidt mere fylde i din salat

Dressing

  • Olivenolie

  • Eddike (rødvins-, hvidvins- eller æblecidereddike)

  • Citron (saft + evt. lidt revet skal)

  • Oregano (tørret eller finthakket)

  • Timian (tørret eller finthakket)

  • Hvidløg (presset eller finthakket)

  • 1 tsk Dijonsennep

  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær og hak alle ingredienser fint

  2. Bland dressingen godt 

  3. Byg salaten i lag i et sylteglas eller tilsvarende

  4. Vi anbefaler følgende rækkefølge:

    Dressing - tomater - agurk - asparges - bimibroccoli - rødløg - oliven - salat - salatost - evt. kød eller fisk

  5. Velbekomme!

Tips og tricks

Det er let at forberede salaten aftenen før, så den er lige til at snuppe med en travl morgen. 

Kommentarer