Frokostsalat
Verdens smarteste trick til en sund, frisk og lækker madpakke. Byg den i lag i et sylteglas eller lignende, så er den lige klar til at vende ud til frokost.
Det fede ved denne opskrift er, at tomaterne marineres i dressingen uden, at salaten bliver blød.
- Kategori: Frokost
- Ostetype: Salatost
- Antal personer: 1
- Kost:
- Glutenfri
- Vegetar
- Forberedelsestid: 30min
- Tilberedning: 10min
- Samlet tidsforbrug: 40min
Ingredienser
Det skal du bruge
Salat
Agurk
Asparges
Bimi broccoli
Rødløg
Oliven
Salatost fra MAMMEN
Top evt. op med stegt kyllingebryst, varmtrøget laks, parmaskinke eller andet, hvis du ønsker lidt mere fylde i din salat
Dressing
Olivenolie
Eddike (rødvins-, hvidvins- eller æblecidereddike)
Citron (saft + evt. lidt revet skal)
Oregano (tørret eller finthakket)
Timian (tørret eller finthakket)
Hvidløg (presset eller finthakket)
1 tsk Dijonsennep
Salt og peber
Sådan gør du
Skær og hak alle ingredienser fint
Bland dressingen godt
Byg salaten i lag i et sylteglas eller tilsvarende
Vi anbefaler følgende rækkefølge:
Dressing - tomater - agurk - asparges - bimibroccoli - rødløg - oliven - salat - salatost - evt. kød eller fisk
Velbekomme!
Tips og tricks
Det er let at forberede salaten aftenen før, så den er lige til at snuppe med en travl morgen.Kommentarer
Hejsa! Jeg hedder Regitze og arbejder som marketingansvarlig ved Mammen Mejerierne. Jeg er "foodie" helt ind til benet og elsker at eksperimentere med vores lækre oste i nyfortolkninger af gamle klassikere. Personligt har jeg skåret ned på mit kødforbrug og vil hellere have lidt, men godt. For mig er ost den perfekte smagsgiver, da den med sin fedme og umami kan give vegetariske opskrifter masser af velsmag og mojo. Gi' endelig lyd, hvis der er noget du gerne vil have mere af eller inspiration til.
God fornøjelse!