Skip to content
Et mejeri, tre generationer

Et vaskeægte osteeventyr

Vi brænder for vores håndværk og derfor er konsistent høj kvalitet af højeste prioritet for os

Kvalitet-1
Ærlighed-1
Passion-1
Åbenhed-1
Fødevaresikkerhed-1
Godt håndværk-1
Ost til alle-2

Tre generationer - én passion

fam.

Vi er og bliver en OSTEFAMILIE 

For os er det nemlig to sider af samme sag. Mammen Mejerierne er en familievirksomhed og det betyder, at ost er omdrejningspunktet for hele familien.

Det vigtigste for os er, at vi kan levere god og ærlig kvalitet i alle vores produkter. Vi er dygtige mejerifolk med et brændende hjerte for den gode smagsoplevelse. 

Hvis ost  kunne løbe i blodet, så ville det uden tvivl være tilfældet for vores familie. Vi har lavet oste og mejeriprodukter i 3. generationer og vi elsker det. 

 

Ost til alle 

Peter Staunsbæk, Mammen Mejeriernes 3. generation - den lille fyr på billedet ovenfor og i dag den voksne mand på billedet til højre for. 

"Min drøm er, at vores produkter kan blive forbrugernes foretrukne valg af mejeriprodukter. Vi tilbyder gode danske fødevarer af høj kvalitet og det vil vi gerne dele med alle dem, der har lyst til at være med". 

Hos Mammen Mejerierne har vi et stærkt hold af dygtige fagfolk og specialister. Det kræver nemlig en masse viden og dygtighed at producere fødevarer af kontinuerlig høj kvalitet.

 

521A29B0-D1A1-4042-8602-BCBD41265E7C
mammen_landmand

Sund fornuft og ordentlighed 

Ord som ordentlighed og at bruge sin sunde fornuft, fylder meget hos os. For os er det enormt vigtigt, at vores medarbejdere og vores mælkeleverandører bliver godt behandlet og derfor bestræber vi os altid på at italesætte vigtigheden af "ordentlighed" i hele vores virksomhed. Det handler om at behandle hinanden respektfuld, have respekt for den verden vi omgiver os med og den natur vi arbejder i. 

Vores mælkeleverandører lægger alle indenfor en radius af 50 kilometer. Vi mener ikke, at det giver mening at køre langt efter mælk. Vi samarbejder med vores lokalområde - det er sund fornuft. 

Vi tror på, at vi med ordentlighed, respekt for hinanden og en konstant stræben efter den bedste kvalitet, kommer absolut længst. 

 

Mammen Mejerierne A/S 

Mammen Mejerierne er en dansk, familieejet mejerivirksomhed der startede i 1953 og er i dag Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde modtaget direkte fra danske landmænd. Virksomheden har hjemme i Mammen nær Bjerringbro og har bl.a. produktion i Mammen, Drøsbro og Onsild. Vi afhenter mælk fra 80 landbrug i vores nærområde. Vi producerer hvide, gule og blå oste, samt friskost. I Danmark sælges ostene til landsdækkende supermarkedskæder og grossister. Vi eksporterer derudover til kunder i ca. 60 lande i hele verden.

Vi bestræber os på at skabe gode smagsoplevelser på en bæredygtig måde. Vores mælk fragtes så kort som muligt fra gård til mejeri og nærheden til vores mælkeleverandører - der lige som mejerierne er beliggende i Midt- og Nordjylland – er en vigtig årsag til, at vi kan lave oste af højeste kvalitet.

 

Jørgen-1
VORES VÆRDIER

En stærk kultur

Åbenhed og respekt er to af vores kerneværdier, som mærkes tydeligt i hele vores organisation.

Vi favner diversitet og tror fuldt og fast på, at de bedste resultater opnås, når vi ikke altid er enige, men giver plads og tid til at lytte til de forskellige vinkler. I fælles nysgerrighed skabes de bedste resultater.

Ancienniteten blandt vores medarbejdere er høj og vidner om et godt sammenhold og arbejdsmiljø. Vi ønsker fortsat at udvikle os og er altid på udkig efter nye talenter og vil meget gerne have både praktikanter, studentermedhjælpere, elever og nyuddannede ombord.

Vores erfarne medarbejdere er vores vigtigste ressource. Sammen med de gamle håndværkstraditioner og de nyeste og mest innovative produktionsmetoder sikrer de dagligt, at vores kendte og gode produkter bliver klar.