Skip to content
Kvalitet-1
Ærlighed-1
Passion-1
Åbenhed-1
Fødevaresikkerhed-1
Godt håndværk-1
Ost til alle-2
EN STÆRK KULTUR

MØD VORES MEDARBEJDERE

Åbenhed og respekt er to af vores kerneværdier, som tydeligt skinner igennem i hele vores organisation. Vi er alle forskellige og der skal være plads til holdninger og meninger. Faktisk tror vi fuldt og fast på, at de bedste resultater opnås, når vi ikke altid er enige, men giver plads og tid til at lytte til de forskellige vinkler. Diversitet udvikler og udfordrer.

Ancienniteten blandt vores medarbejdere er høj og vidner om et godt sammenhold og miljø. Vi ønsker fortsat at udvikle os og er altid på udkig efter nye talenter og vil meget gerne have både praktikanter, studentermedhjælpere, elever og nyuddannede ombord.

Har du lyst til at blive en del af MAMMEN teamet så læg dit CV ind på vores HR portal

Vores erfarne medarbejdere er vores vigtigste ressource. Sammen med de gamle håndværkstraditioner og de nyeste og mest innovative produktionsmetoder sikrer de dagligt, at vores kendte og gode produkter bliver klar.

Herunder kan du møde et par af vores dygtige mejerister:

Jørgen-1

Jørgen Bertelsen

Produktionsleder, MAMMEN Mejeri

Jørgen elsker Danbo-oste og smager og kvalitetstjekker med glæde dens smag dagligt.

En Danbo ost er nemlig BGB mærket og Jørgen sikrer at vores oste altid lever op til de høje kvalitetskrav til smag, konsistens og duft.

 

Martin 2-1

Martin

I mesterlære

Martin er i mesterlære hos MAMMEN mejerierne. Alle vores lærlinge kommer rundt i de forskellige afdelinger og mejerier. Lige nu har han sin daglige gang i Mammen, hvor han i øjeblikket arbejder i osteriet. På billeder er han i gang med at producere vores populære Danbo Mammen Guld.  

Vibeke-2

Vibeke

Mejerist, Onsild Mejeri

Vibeke er dedikeret mejerist på vores afdeling i Onsild. Her fremstiller vi en række kvalitetsprodukter af hvide ostetyper eksempelvis salattern og blød ost i saltlage.

Hun er særligt glad for at bruge Picnik osten fra Mammen Mejerierne i sine salater.

Martin-1

Martin Jensen

Produktionsleder, Drøsbro Mejeri

Det er en stor passion for mig, at lave mælk om til en madvare, som mange godt kan lide.

En god ost for mig cremet og aromatisk. Jeg er nok lidt farvet af at have lavet Daneblu i mere end 10 år, men det er faktisk den slags ost jeg synes er god.

Kom med på holdet!

Vi samler på gode medarbejdere

Vi bryster os af en god arbejdskultur med plads til alle. Vi har en stærk holdånd og vi ved, at sammen er vi stærkere. 

Har du lyst til at blive en del af holdet, så læg dit CV og en kort beskrivelse af dig selv samt et par ord om hvorfor du har lyst til at blive en del af Team Mammen. 

En stærk holdånd

Vi er bedst, når vi spiller sammen og har retning mod et fælles mål. Vi fejrer de små og store sejre sammen.

Tillid og ærlighed

Vores stærkeste værdier er ærlighed og tillid til hinanden. Der er høj grad af frihed, da vi tror på, at tillid og ansvar går hånd i hånd.

Vi brænder for ost

Vores passion er ost! Det skinner igennem i alt hvad vi foretager os, så hvis du ikke allerede er osteelsker skal du lyst til at blive det.