Det skal du bruge

 

  • 2 skiver rugbrød
  • 200 g hytteost
  • 1/4 agurk

 

DUKKAH

  • 1 spsk. mandler
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 spsk. solsikkekerner
  • 1 tsk. hel eller knust spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. flagesalt

Sådan gør du

 

Varm en tør pande op og kom mandler på. Rist mandlerne i få minutter. Kom solsikkekerner, sesamfrø, spidskommen, koriander og flagesalt på panden sammen med mandlerne. Rist til det begynder at tage lidt farve og dufte.

Kom blandingen i en morter og stød det så fint eller groft, som du ønsker.

Skræl tynde strimler af agurken. Du kan for eksempel bruge en god kartoffelskræller.

Kom hytteost og agurkestrimler på rugbrøddet og drys med dukkah.

Server og nyd.