OM MAMMEN MEJERIERNE

Historie

 

Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd. Hos hovedsædet i den jyske by Mammen nær Bjerringbro produceres et bredt udvalg af gode danske oste, som sælges i Danmark såvel som i resten af verden. I Danmark sælges ostene til landsdækkende supermarkedskæder, ostehandlere og til cateringbranchen. Vi eksporterer derudover til ca. 50 lande i hele verden.

Vi bestræber os på at producere bæredygtige mælkeprodukter til fordel for miljøet og dig som forbruger. Nærheden til vores mælkeleverandører – der lige som vore mejerier er beliggende i det smukke Midtjylland – er en vigtig årsag til, at vi kan garantere frisk mælk til produktion af vore oste.

Mammen Mejerierne beskæftiger i alt ca. 190 medarbejdere fordelt på de tre mejerier i Mammen, Drøsbro og Onsild alle beliggende i Midtjylland nær Bjerringbro.

Mission

 

Vores mission er at producere og sælge oste af en helt unik kvalitet – en kvalitet som opnås gennem en blanding af erfarne medarbejdere, gamle håndværkstraditioner og de nyeste og mest innovative produktionsmetoder.

Vision

 

Vores vision er at producere kvalitetsoste til Danmark og verdensmarkedet, samtidig med, at vores produkter skal skabe glæde, nydelse og værdi for kunderne. Vi skal kunne betale en god konkurrencedygtig mælkepris til vores landmænd for at sikre og bevare råvaregrundlaget. Ydermere skal vi kunne opretholde en økonomi der tillader fortsat investering og effektivisering på alle mejerier.

danablu-sep
salatern22222222
danbo222222