Det skal du bruge

 

  • 300 g lunken vand
  • 15 g gær
  • 15 g honning
  • 500 g hvedemel
  • 10 g salt
  • 200 g Mammen Guld Danbo

Sådan gør du

 

Kom vand, gær og honning i en skål og rør det sammen til gæren er opløst. Kom hvedemel og salt i og ælt dejen til den er glat og nemt slipper bordet eller røreskålens kanter.

Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter.

Riv Mammen Guld Danbo på et groft rivejern. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend dejen ud på et meldrysset bord. Skær stykker af dejen på størrelse med en tommelfinger. Rul dejen til en lang, tynd grissini på tykkelse med en blyant. Vend den i revet ost.

Kom dine grissini på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne. Afkøl på en rist og nyd.

De kan opbevares i en lufttæt beholder i 1-2 uger.