Svampet mandelkage med hytteost

Det skal du bruge:

110 g hvedemel
110 g mandelmel
4 g bagepulver
4 æg
150 g sukker
100 g hytteost

TILBEHØR

Bage- eller rugbrødsform på ca. 1,5 liter

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader og på over/under-varme. Rør hvedemel, mandelmel og bagepulver sammen. Del æggene i hvider og blommer.

Pisk hviderne stive og hæld langsomt sukkeret i under piskningen. Når æggehvider og sukker er pisket stift og luftigt, så tilsættes æggeblommer én ad gangen, mens der stadig piskes. Vend nu melblandingen forsigtigt i. Vend nu hytteosten forsigtigt i dejen.

Kom et stykke bagepapir i formen og hæld dejen i. Bag kagen i ca. 25-35 minutter.

Tjek om kagen er færdigbagt ved at stikke i midten af kagen – der skal sidde fugtige kagekrummer på, men ikke våd dej.

Afkøl kagen og nyd.

Læs mere her
Læs mere her

Tlf. +45 8668 5005

Fax. +45 8668 5323

kontakt@mammenost.dk

Mammen Mejerierne A/S

Mammen Byvej 32

DK- 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S
Mammen Byvej 32, 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S - afd. Klovborg
Storegade 70, 8765 Klovborg

Drøsbro Mejeri
Tingvej 31, 8881 Thorsø

Mammen Mejerierne A/S, afd. Onsild Mejeri
Mejerivej 2, 9500 Hobro

Mammen Mejerierne A/S Afdeling Søvind
Haldrupvej 2A, 8700 Horsens

Mammen Ost & Deli
Storhedevejen 32, 8850 Bjerringbro

arrow-right