Oste grissini med guld danbo

Det skal du bruge:

300 g lunken vand
15 g gær
15 g honning
500 g hvedemel
10 g salt
200 g Mammen Guld Danbo

Sådan gør du:

Kom vand, gær og honning i en skål og rør det sammen til gæren er opløst. Kom hvedemel og salt i og ælt dejen til den er glat og nemt slipper bordet eller røreskålens kanter.

Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter.

Riv Mammen Guld Danbo på et groft rivejern. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vend dejen ud på et meldrysset bord. Skær stykker af dejen på størrelse med en tommelfinger. Rul dejen til en lang, tynd grissini på tykkelse med en blyant. Vend den i revet ost.

Kom dine grissini på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne. Afkøl på en rist og nyd.

De kan opbevares i en lufttæt beholder i 1-2 uger.

Læs mere her
Læs mere her

Tlf. +45 8668 5005

Fax. +45 8668 5323

kontakt@mammenost.dk

Mammen Mejerierne A/S

Mammen Byvej 32

DK- 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S
Mammen Byvej 32, 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S - afd. Klovborg
Storegade 70, 8765 Klovborg

Drøsbro Mejeri
Tingvej 31, 8881 Thorsø

Mammen Mejerierne A/S, afd. Onsild Mejeri
Mejerivej 2, 9500 Hobro

Mammen Mejerierne A/S Afdeling Søvind
Haldrupvej 2A, 8700 Horsens

Mammen Ost & Deli
Storhedevejen 32, 8850 Bjerringbro

arrow-right