Modig palmekålspesto

Det skal du bruge:

100 g palmekål
1,5 dl olivenolie
55 g cashewnødder
50 g MODIG
1/2 tsk karry
Saft og skal fra 1 økologisk citron
1 fed hvidløg
Salt og peber

Sådan gør du:

Start med at riste cashewnødderne i 4-5 minutter på en pande ved middelhøj/høj varme
Skyl palmekålen og skær den midterste tykke stilk fra

Kom nødder og palmekål i en foodprocessor og tilsæt Modig, karry, olivenolie, citronskal og saft, og hvidløg.
Blend til ønsket konsistens
Tilsæt lidt vand, hvis du synes den skal være mere flydende.
Smag til med salt og peber

Se opskrift på Grissini med Mammen Guld, hvis du vil lave det komplette lækre sæt!

Læs mere her
Læs mere her

Tlf. +45 8668 5005

Fax. +45 8668 5323

kontakt@mammenost.dk

Mammen Mejerierne A/S

Mammen Byvej 32

DK- 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S
Mammen Byvej 32, 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S - afd. Klovborg
Storegade 70, 8765 Klovborg

Drøsbro Mejeri
Tingvej 31, 8881 Thorsø

Mammen Mejerierne A/S, afd. Onsild Mejeri
Mejerivej 2, 9500 Hobro

Mammen Ost & Deli
Storhedevejen 32, 8850 Bjerringbro

Taul ostelager
Storhedevejen 32, 8850 Bjerringbro

arrow-right