120 g smør
200 g sukker
2 æg
Revet skal fra 1 økologisk citron
200 g hytteost
1 tsk bagepulver
175 g mel
Glasur:
150 g flormelis
Saft fra 1 økologisk citron
Pynt:
Skal fra 1 revet økologisk citron
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg og sukker til en luftig masse - hellere pisk for meget end for lidt.
Blend hytteosten med en stavblender og pisk herefter den blendede hytteost og citronskallen i æggemassen
Sigt mel og bagepulver og vend det i massen.
Tilsæt det afkølede smør
Hæld kagedejen i en rund, smurt springform
Bag kagen ved 180 grader varm luft i 40-50 minutter - tjek efter 40 minutter, om kagen er færdig
Tag kagen ud af ovnen, når den er færdig. Lad kagen køle af på bagerist.
Rør glassur sammen og fordel på kagen
Drys med revet citron og server :-)