Opskrift til 2 personer (2 x Croque Monsieur)
100 g mascarpone
125 g reven Modig
1 spsk dijonsennep
Salt og peber
4 skiver surdejsbrød eller landbrød
4 stykker kogt skinke (gode tykke skiver)
15 g smør
Til servering:
Cornichoner
Dijonsennep
Rør mascarpone, reven Modig, sennep, salt og peber sammen og fordel blandingen på de fire brødskiver
Læg en skive skinke oven på to af brødskiverne - altså oven på din lækre osteblanding. Læg herefter de resterende to brødskiver ovenpå skinken med osteblandingen øverst.
Smelt smørret og steg Croque Monsieur’erne et par minutter indtil bunden er gylden (skal ikke vendes!)
Kom herefter Croque’erne over i et ildfastfad med osteblandingen på toppen og bag dem i 10-15 minutter indtil osten er gylden og smeltet
Server med cornichoner og sennep!
Velbekomme 😋🧀