Mammen Mejeri er i de seneste år blevet udbygget af flere omgange og fremstår i dag som et moderne og effektivt mejerianlæg.
På Mammen Mejeri produceres den kendte Mammen Guld Danbo-ost, samt en række andre gule oste af typerne Samsø og Havarti i en unik kvalitet – en kvalitet som opnås gennem en blanding af gamle håndværkstraditioner og de nyeste og mest innovative produktionsmetoder.
Mejeriet fremstiller og sælger en række kvalitetsprodukter af hvide ostetyper, som tidligere var kendt som fetaost. I dag kendt som salattern eller blød ost i saltlage.
Produkterne sælges over det meste af verden med egne salgskanaler, såvel som osteeksportører. Sortimentet henvender sig primært til etniske grupper i Mellemøsten såvel som i Europa og andre befolkningsgrupper som har tradition for at spise de hvide oste. I de seneste år har afsætningen i Danmark og til de skandinaviske markeder været i stigning.
Mejeriets varemærker hedder: Danish Farm, Ardena og Gurbet derudover produceres der gerne “Private Labels”.
Driftleder på virksomheden er Kenneth Jensen
På Drøsbro Mejeri produceres Danablu og hvid ost i saltlage. Drøsbro Mejeri kan pryde sig med betegnelsen BGB-mejeri, der er en anerkendelse for den tradition og det håndværk, der ligger bag Danablu-ostene. BGB er en europæisk kvalitetsbetegnelse og en forkortelse for Beskyttet Geografisk Betegnelse.
Danablu-oste sælges i Danmark og i hele verden. Mammen Danablu 60+ er vores mest solgte Danablu-ost på hjemmemarkedet.