Som Mejerist på Mammen Mejeri, bliver du en del af et produktionsteam, som dækker skummesal og osteri, hvor vi producere forskellige typer af gule oste. Du vil få et stort medansvar for at sikre, at processerne kører optimalt og at kvaliteten til enhver tid lever op til vores høje standarder.
På Mammen Mejeri kører produktionen i døgndrift og du vil indgå i en arbejdsplan bestående af 12 timers vagter (7,4 timers vagter kan forekomme), vekslende mellem dag og nat-hold.
Din profil:
Du er uddannet Mejerist eller Mejeritekniker og har relevant erfaring, gerne fra osteproduktion.
Du er fleksibel, fagligt dygtig og lyttende, men giver samtidig din mening klart til kende. Du arbejder struktureret og formår at være på forkant med processen. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og har en lyst til løbende at gøre tingene bedre og på nye måder.
Personligt er du en holdspiller og en god kollega.
Tiltrædelse: hurtigst muligt.
Ansøgningerne behandles løbende og indtil rette person er fundet.
Henvendelse for ansøgning eller spørgsmål til:
Tom Scheiby
Mobil: +45 20 96 46 70
E-mail: tom@mammenost.dk
Om Mammen Mejeri:
På Mammen Mejeri producerer vi årligt ca. 10.000 tons forskellige gule oste af typerne, Danbo, Havarti, Samsø, Edam, Gouda og en række specialoste. Som Mejerist på Mammen Mejeri bliver du en del af et stærkt hold på ca. 55 mand, der hver dag sørger for at vi kan levere ost af høj kvalitet til vores kunder. Hos Mammen Mejerierne A/S bliver du også en del af en koncern der har produktion på 4 forskellige mejerier og afsætter mange forskellige oste til hele verden.