Det skal du bruge

 

  • 4 skiver daggammelt surdejsbrød – eller andet lyst brød af god kvalitet
  • 80 g creme fraiche
  • 50 g revet Tange Sø Ost
  • ½ spsk. dijonsennep
  • Lille ½ tsk. salt
  • 1 nip friskkværnet peber
  • 2 skiver god, kogt skinke
  • 2 spsk. smør

Sådan gør du

 

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Rør creme fraiche, Tange Sø Ost, dijonsennep, salt og peber sammen. Smør to skiver brød med halvdelen af osteblandingen. Kom skinke på. Placer de sidste to skiver brød på toppen.

Kom smørret på en panden og lad det smelte. Steg brødene i smørret (kun på bunden) i et par minutter til let gyldne. Kom brødene i et ildfastfad og fordel det sidste af osteblandingen på toppen af brødene.

Bag dine Luksus Toast i ca. 10 minutter til de er gyldne og osten er smeltet.

Server og nyd med det samme.