Driftschef søges til JBJ-OST

Optimering af driften gennem ledelse og planlægning

Ostegrossisten JBJ-OST er beliggende i Odense og varetager processen omkring modning, opskæring og pakning af oste af høj kvalitet, som sælges til detailhandelen og foodservice. Ostene produceres og opkøbes hos velkendte producenter og mejerier i Danmark og udlandet. Med en stigende efterspørgsel fra eksisterende og nye kunder er der behov for flere kræfter til at optimere driften og forretningen.

Som driftschef er du ansvarlig for at drive en effektiv produktion med et vedvarende fokus på ledelse, produktionsplanlægning, kvalitet og løbende forbedringer. Med reference til den adm. direktør får du det samlede ansvar for produktionen og teamet her. I den samlede drift er der ca. 25 medarbejdere ansat, og opgaverne her spænder over håndtering og klargøring af hele oste til udskæring i skiver samt emballering og pakning.

Dine hovedopgaver omfatter bl.a. at:

  • Sikre en effektiv drift og gennemførelse af produktionsordrer med fokus på kvalitets- og leveringsmål
  • Optimere bemandingen af linjerne og oppetiden på produktionsmaskinerne
  • Gennemføre daglig planlægning, koordinering og prioritering af produktionen og ordrerne
  • Afholde driftsmøder, MUS og opfølgningssamtaler
  • Sikre, at gældende love og regler overholdes, herunder bl.a. arbejdsmiljø og kvalitetskrav
  • Afholde ansættelsessamtaler
  • Sikre medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø
  • Deltage aktivt ved auditering og fødevarekontrol

Produktionen gennemføres på skiftehold, og det er derfor også vigtigt, at du via synlighed, god planlægning og kapacitetsstyring sikrer en gnidningsfri overlevering mellem skiftene for at bevare fokus på kvalitet og leveringssikkerhed og opretholde den tætte kontakt til dine medarbejdere. Din daglige arbejdsgang vil være på adressen i Seden, Odense.

 

Lederprofil med erfaring fra produktionsmiljø

Der kan være flere indgange til jobbet, og din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring fra en lignende lederstilling, hvor du har opbygget erfaring og forståelse for ordreproduktion, planlægning og kapacitetsstyring. Har omdrejningspunktet for (dele af) din karriere været produktion af fødevarer, hvor du har indhentet viden og erfaring om kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed, er det naturligvis en fordel.

Det er vigtigt for din succes i rollen, at du er synlig i hverdagen og løbende holder en tæt kommunikation med dine medarbejdere. Som leder er du uddelegerende, nærværende og systematisk. Du har blik for både mennesker, optimeringer og resultater, og via engagement og handlekraft finder du løsningerne i samarbejde med medarbejdere og kolleger. Du er desuden altid parat til at håndtere dagligdagens udfordringer - små som store, og du evner at bevare et køligt overblik – også i perioder, hvor der er ekstra travlt.

Du er erfaren bruger af gængse IT-systemer til at understøtte ordre- og produktionsprocesser, herunder MS Office og Navision eller lignende. Du har desuden en veludviklet teknisk indsigt, hvilket gør dig i stand til at foretage simpel fejlfinding på produktionsmaskiner og den elektroniske styring heraf.
Stor indflydelse i en sund forretning i positiv vækst

Du har her muligheden for at træde ind i en vigtig og efterspurgt lederfunktion i en virksomhed, som allerede har succes med at gøre de ting, de gør. Du bliver placeret et sted i organisationen, hvor du får stor indflydelse på optimering og udvikling – ikke bare af produktionen, men af den samlede forretning.

Virksomheden er grundlagt på ideen om at gøre de bedste og mest smagfulde oste nemt tilgængelige for forbrugeren, og du vil opleve, at kulturen er præget af en stærk passion for produktet og det gode håndværk samt et stærkt fokus på høj kvalitet og god service over for kunderne.

Kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ på PeopleLink (Klik på knappen nedenfor)

Se på PeopleLink
Læs mere her
Læs mere her

Tlf. +45 8668 5005

Fax. +45 8668 5323

kontakt@mammenost.dk

Mammen Mejerierne A/S

Mammen Byvej 32

DK- 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S
Mammen Byvej 32, 8850 Bjerringbro

Mammen Mejerierne A/S - afd. Klovborg
Storegade 70, 8765 Klovborg

Drøsbro Mejeri
Tingvej 31, 8881 Thorsø

Mammen Mejerierne A/S, afd. Onsild Mejeri
Mejerivej 2, 9500 Hobro

Mammen Ost & Deli
Storhedevejen 32, 8850 Bjerringbro

Taul ostelager
Storhedevejen 32, 8850 Bjerringbro

arrow-right