HVID OST - SALATTERN

TRADITIONEL HVID OST

Salattern eller hvid ost i blokke. Vore hvide oste i saltlage er højt præmieret ost, som laves efter de bedste håndværkstraditioner – i åbne ostekar og i ostetank. Osten smager frisk, let salt og syrlig og passer perfekt til salater. Osten fremstilles i forskellige varianter som blok, tern i flere varianter hvor 14 mm tern er standard. Osten sælges både som salattern i saltlage og i olie med krydderier.

Zorba: 325 gr, 1kg, 1,8 kg

Zafos: 1,8kg

Salattern i olie: 1,2kg

Hvid ost varianter
salattern
COMBI WHITE

Combi White

Hvid ost i saltlage er en blød løbeost med et stort saltindhold og uden skorpe. Oprindeligt er den fremstillet af fåremælk, men nutidens udgave laves på komælk. Den er gennem tiden blevet fremstillet i mange forskellige varianter. Grækerne har i årtier fastholdt, at Grækenland var ostens (fetaens) hjemegn. Hvid ost i saltlage kan anvendes i indbagte retter, farsretter, gratinering, salat, tærtefyld, stegt på panden (i hele stykker), marineret, pitabrød, i dip og dressinger og i pitabrød.

Ardena: 150gr, 800gr.
Gurbet: 800gr
Favrskov: 4 kg, 16kg

Combi white varianter
combi_white
PICNIK

PICNIK

Traditionel Blød ost i lage er vores højt præmierede ost som laves efter de bedste håndværksmæssige traditioner i åbne ostekar og i ostetank. Den laves i en Tyrkisk variant som kaldes Piknik Ciftlik, som er en rund ost på ca. 175 g, hvis konsistens er mere cremet end Salattern.

Picnik: 800gr

Picnik varianter
picnik
danablu-sep
havarti
danbo222222