Passionate about Cheese

GULFOOD: Visit us at Hall 1 - stand 118

Lær os at kende på 2 minutter

På Messen har vi medbragt

Natural Yellow Cheese
Feta, White &
 Combi White
Blue & Combi Blue
Fresh Cheese
Processed Cheese
White Mould Cheese
Sliced Cheese
Diced & Shredded Cheese

Omsorg

Omsorg er osteverdens svar på et varmt tæppe på en kold vinterdag, Omsorg er som et kram indefra og vigtigst af alt, Omsorg handler om alt det gode du gør for dig selv.
Vi har her fat i en cremet modnet Havarti-type, ultra velsmagende og yderst sødmefuld.
Omsorg er perfekt til din omsorgsfulde gourmettoast, eller i bjælker til ulvetimen, og så den gør sig også rigtig godt på weekendmorgenbordet.

Modig

Modig er en hård, men cremet specialost hvor vi, med fuldt overlæg, har valgt at udvikle en smag som skiller sig ud fra mængden. Modig er sødmefuld og har en dyb umami-smag, samtidig med at den har tydelige noter af ristede nødder, hvilket giver den en yderst unik smag. Opfinderen mener faktisk, at den er så god, at den kan tage kampen op mod de store fra Schweiz og Frankrig.

Modig er naturmodnet, hvilket betyder, at der hverken er voks eller anden coating på osten.
Osten er i en lagringsperiode på op mod 52 uger, blevet håndvendt og aftørret med saltlage ugentligt. Det er med til at give osten dens fantastiske smag og en helt unik naturmodnet skorpe.

Når man skal gøre noget ordentligt, skal man finde modet frem.

Nænsom

Nænsom er en mild og let syrlig ost, som samtidig har en anelse sødme. Nænsom er god til dig, der er på vej ud på dit første osteeventyr. Den er en ost som alle kan holde af og som passer godt ind på ostebordet.

Tange Sø Ost

Den skal du prøve! Fast ost med en god og smidig konsistens. Osten har en velafbalanceret smag mellem modnet fyldig umami og en let sødme. Osten udvikler sin gode smag gennem en lagringsperiode på minimum 6 måneder. Den er oplagt som en del af et lækkert tapasbord, men kan også løfte dine varme retter til nye højder. En godt bud på en ny klassiker på det danske ostebord.

Danablu 60+

Osten er mildere og blødere i smagen end almindelige blåskimmeloste.

Vores 60+ Danablu laves på gamle håndværkstraditioner fra 1930’erne, hvilket betyder, at osten får en meget cremet og sødmefuld smag. Osten har stadig sin klassiske blåskimmelsmag, men grundet sin fedme og cremede konsistens, har den en lækker afrundet skarphed.

Den kan spises som den er - eller smuldres og bruges som fyld i salater, pasta, pizza, gryderetter, tærtefyld eller som almindelig osteanretning og selvfølgelig på brød og i sandwiches. Man kan også røre den med mælk eller fløde til en dip.

Hytteost

Vores hytteost har, synes vi, den helt perfekte konsistens. Den begår sig fornuftigt på knækbrød, rugbrød, i forretter, salater, i tærter - og også er yderst velegnet til desserter.

Hytteosten har en aromatisk og frisk smag.

Grundet det høje protein indhold i hytteosten, er den en fantastisk tilføjelse til en sund livsstil.
Den er et velsmagende alternativ til både morgenmaden og mellemmåltiderne.
Så, til dig der går op i din sundhed - er du klar til at byde din nye bedste ven velkommen i køkkenet?

Salatost - Picnic

Glæde og begejstring fylder de mennesker der smager vores salatost, og det er der en god grund til.
Den har nemlig en helt enormt cremet konsistens og flødeagtig smag, der får dine smagsløg til at længes efter mere.

Spis den rent (så god er den!), spis den med en god olivenolie og friskkværnet peber eller brug den i dine salater.
Vi lover, at der altid bliver spist op, når du finder picnik frem på middagsbordet.
.

Mammen Guld 45+

Mammen Guld er en fantastisk Danbo*, der er lavet på mælk fra gårde tæt på vores mejeri i Mammen.
Den har en behagelig afrundet smag og meget fylde uden at være skarp.
Den har en lækker cremet konsistens og dens milde samt let syrlige smag gør den meget alsidig.
Mammen Guld er favoritosten i mange danske hjem, da den sagtens kan stå alene på din ostemad, herudover er den også velegnet i madlavning, i sandwich, osteanretninger samt salater.

Historie

Vi er en familieejet og -drevet virksomhed. Vi har lavet fantastisk ost siden 1911.

Vi laver danske produkter i Danmark og skaber lokale arbejdspladser.

Slide gennem vores historie 
fra 1911 til 2022

1911
The Mammen dairy
cooperative is founded
1953
The beginning of the Mammen story. Production of milk, butter and cheese starts
1978
Mammen Dairy plant aquired and yellow cheese production centralised
1982
Lars and Niels Staunsbæk join the company. 2nd generation takes over from their father
1993
The production of Blue cheese - Danablu begins
2004
The first retail products are sold in the Danish market
2007-8
The production of Blue cheese is further expanded The production of white cheese and combi starts
2010
The journey towards developing our own export sales organisation starts with the aquisition of Kirkeby Food Int.
2012
The export company Mammen Cheese is born
2014
Acquisition of the cooperative Saedager Dairy leads to further expansion of white cheese and combi production
2017
Peter Staunsbæk, son of Lars Staunsbæk, joins the company
2017
The new build Mammen dairy site replaces the old plant and capacity increases with 100%
2021
The production of cottage cheese is upscaled. Fermented dairy production is initiated
2021
The production of cottage cheese is upscaled. Fermented dairy production is initiated
2022
...To be continued

Kvalitet

Vores mere end 85 lokale landmænd leverer frisk mælk til vores mejerier hver dag.

Vi brænder for vores håndværk og derfor er Konsistent høj kvalitet af højeste prioritet for os

Ost

Økologisk ost, hård ost, hvid ost, blåskimmel, hytteost

Vi har en bred portefølje og derfor har vi også en ost der falder i din smag
Læs mere her
Læs mere her
arrow-right