Skip to content
Lige nu søger vi en udadvendt og serviceminded

SALGSKOORDINATOR

Vi søger en struktureret salgskoordinator til vores food service team

Er du en serviceminded salgskoordinator med stort drive og blik for procesoptimering? Og har du mod på en junior key account stilling på sigt. Så har vi den helt rigtige stilling til dig hos Mammen Mejerierne.

Som salgskoordinator kommer du til at arbejde tæt sammen med vores salgsteam og øvrige medarbejdere i den kommercielle organisation. Der er tale om en stilling med store udviklingsmuligheder, hvor du både arbejder operationelt med de daglige opgaver og er med til at strukturere og effektivisere de fremtidige processer.

En dynamisk hverdag med spændende og afvekslende opgaver

Som salgskoordinator hos Mammen Mejerierne A/S får du en alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver, herunder:

 • Kundekontakt og -opfølgning
 • Koordinering og deltagelse på Food Service messer
 • Ordrebehandling for vores danske food service kunder
 • Strukturering og effektivisering af processer indenfor salg
 • Superbruger indenfor salg i vores ERP-system (Navision/Business Central)
 • Backup på ordrebehandling for detail- og eksportkunder både gennem Mammen Mejerierne og vores eksportselskab Mammen Cheese
Salgsorienteret profil med evnen til at bevare overblikket

Der kan være mange indgangsvinkler til jobbet – vigtigst er det, at du er serviceminded, har erfaring med ordrehåndtering og salgsopfølgning, samt evner at tænke i processer og effektiviseringer og følger dine opgaver helt til dørs.

Som person er du struktureret og formår at holde overblikket i en travl hverdag. Det falder dig naturligt at være en ”holdspiller”, som hjælper dine kollegaer efter behov. Desuden er du nysgerrig og ikke bange for at udfordre eksisterende processer, når du ser et forbedringspotentiale.

Du har:

 • Gerne erfaring fra tidligere arbejde i fødevarebranchen
 • God erfaring med at oprette og vedligeholde stamdata i GS1
 • Helt styr på at udarbejde og afregne refusions- og bonusopgørelser, korrigering af prislister, trække salgsstatistikker m.m.
 • Erfaring fra et lignende job og ambitioner til at dygtiggøre dig yderligere
 • Gode IT-egenskaber herunder Microsoft 365, Navision/Business Central og GS1.
 • Engelskkundskaber på forhandlingsniveau i skrift og tale
Vi tilbyder

Hos Mammen Mejerierne A/S tilbyder vi en udfordrende stilling med rig mulighed for både faglig og personlig udvikling i en vækstvirksomhed, hvor der er højt til loftet, et uformelt miljø, og hvor medarbejdertilfredshed har en høj prioritet.

Arbejdsstedet vil som udgangspunkt være på vores hovedkontor i Mammen, men alt efter din bopæl kunne det alternativt være på vores kontor i Odense.

Ansøgning

Udfyld nedenstående formular og vedhæft en kort motiveret ansøgning samt CV. Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Eventuelle henvendelser kan rettes til salgs- og marketingdirektør Mette Due Andersen på 2491 8635 eller mda@mammenost.dk