PROFIL

Om Mammen Mejerierne

PROFIL

Om Mammen Mejerierne

profil-mobil
profil-aug-20154
PRODUCERE KVALITETS-OSTE

Historie

Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd. Hos hovedsædet i den jyske by Mammen nær Bjerringbro produceres et bredt udvalg af gode danske oste, som sælges i Danmark såvel som i resten af verden. I Danmark sælges ostene til landsdækkende supermarkedskæder, ostehandlere og til cateringbranchen. Vi eksporterer derudover til ca. 50 lande i hele verden.

 

Vi bestræber os på at producere bæredygtige mælkeprodukter til fordel for miljøet og dig som forbruger. Nærheden til vores mælkeleverandører – der lige som vore mejerier er beliggende i det smukke Midtjylland – er en vigtig årsag til, at vi kan garantere frisk mælk til produktion af vore oste.

 

Mammen Mejerierne beskæftiger i alt ca. 160 medarbejdere fordelt på de tre mejerier i Mammen, Drøsbro og Onsild alle beliggende i Midtjylland nær Bjerringbro.

Mission

Vores mission er at producere og sælge oste af en helt unik kvalitet – en kvalitet som opnås gennem en blanding af erfarne medarbejdere, gamle håndværkstraditioner og de nyeste og mest innovative produktionsmetoder.

Vision

Vores vision er at producere kvalitetsoste til Danmark og verdensmarkedet, samtidig med, at vores produkter skal skabe glæde, nydelse og værdi for kunderne. Vi skal kunne betale en god konkurrencedygtig mælkepris til vores landmænd for at sikre og bevare råvaregrundlaget. Ydermere skal vi kunne opretholde en økonomi der tillader fortsat investering og effektivisering på alle mejerier.