FLØDEOSTE

En prisvindende oplevelse

FLØDEOSTE

En prisvindende oplevelse

header-flode-desk
header-flode-mob
MAMMEN FLØDEOST

MAMMEN FLØDEOST

Økologisk eller almindelig Mammen flødeost er fremstillet efter samme opskrifter. Først syrnes fløden med udvalgte mælkesyrekulturer og efter lang og omhyggelig afdræning bliver ostemassen koldrørt indtil vi når den endelige og unikke konsistens. Ingredienser tilsættes alt efter smagsvariant. Det hele foregår i en kold proces. Slutteligt bliver resultatet fyldt på bægre, hvorefter vi har det færdige produkt. Mammen flødeost fås i smagsvarianterne naturel, urter, hvidløg. Fantastisk cremet konsistens som rammer smagsløgene med nydelse, hvad enten du smøre den på morgenbrød, rugbrød eller i en sandwich.
Økologisk eller almindelig Mammen flødeost er fremstillet efter samme opskrifter. Først syrnes fløden med udvalgte mælkesyrekulturer og efter lang og omhyggelig afdræning bliver ostemassen koldrørt indtil vi når den endelige og unikke konsistens. Ingredienser tilsættes alt efter smagsvariant. Det hele foregår i en kold proces. Slutteligt bliver resultatet fyldt på bægre, hvorefter vi har det færdige produkt. Mammen flødeost fås i smagsvarianterne naturel, urter, hvidløg. Fantastisk cremet konsistens som rammer smagsløgene med nydelse, hvad enten du smøre den på morgenbrød, rugbrød eller i en sandwich.
Flødeost varianter
bund-version2
KIRKS ØKOLOGISK FLØDEOST

KIRKS ØKOLOGISK FLØDEOST

De gamle dyder er i brug, når KIRKS økologiske flødeost naturel produceres. Først syrnes fløden med udvalgte mælkesyrekulturer og efter lang og omhyggelig afdræning bliver ostemassen koldrørt indtil vi når den endelige og unikke konsistens. KIRKS flødeost hvidløg og naturel har tidligere vundet henholdsvis guld og sølv i kategorien friskost ved Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked Svendborg, der er Nordens største konkurrence for oste. KIRKS flødeost bærer EUs økologimærke og Ø-mærket. Fås i smagsvarianterne naturel, urter, hvidløg og hvidløg & gul chili.
De gamle dyder er i brug, når KIRKS økologiske flødeost naturel produceres. Først syrnes fløden med udvalgte mælkesyrekulturer og efter lang og omhyggelig afdræning bliver ostemassen koldrørt indtil vi når den endelige og unikke konsistens.

KIRKS flødeost hvidløg og naturel har tidligere vundet henholdsvis guld og sølv i kategorien friskost ved Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked Svendborg, der er Nordens største konkurrence for oste.

KIRKS flødeost bærer EUs økologimærke og Ø-mærket. Fås i smagsvarianterne naturel, hvidløg og hvidløg & gul chili. Opbevares ved 0°C-+5°C.
Kirks Flødeost varianter
2FCQ0983
KIRKS GEDEFRISKOST

KIRKS GEDEFRISKOST

KIRKS gedefriskost produceres af ustandardiseret gedemælk, der pasteuriseres og køles ned til 20 grader. Herefter tilsættes mælkesyrekulturer, hvorefter det syrnes i en syrningstank og bliver tykt som tykmælk. Vallen drænes langsomt over et par dage og ingredienser tilsættes alt efter smagsvariant. Det hele foregår i en kold proces. Slutteligt bliver resultatet fyldt på bægre, hvorefter vi har det færdige produkt. KIRKS gedefriskost har tidligere vundet henholdsvis guld og sølv i kategorien friskost ved Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked Svendborg, der er Nordens største konkurrence for oste. KIRKS gedefriskost bærer EUs økologimærke og Ø-mærket. Fås i smagsvarianterne naturel, hvidløg.
De gamle dyder er i brug, når KIRKS økologiske flødeost naturel produceres. Først syrnes fløden med udvalgte mælkesyrekulturer og efter lang og omhyggelig afdræning bliver ostemassen koldrørt indtil vi når den endelige og unikke konsistens.

KIRKS flødeost hvidløg og naturel har tidligere vundet henholdsvis guld og sølv i kategorien friskost ved Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked Svendborg, der er Nordens største konkurrence for oste.

KIRKS flødeost bærer EUs økologimærke og Ø-mærket. Fås i smagsvarianterne naturel, hvidløg og hvidløg & gul chili. Opbevares ved 0°C-+5°C.
Kirks Gedefriskost varianter
2FCQ0986