HVIDE OSTE

Ost til madlavning og salater

HVIDE OSTE

Ost til madlavning og salater

hvide-oste-aug-2015-version-2-mobile
hvide-oste-aug-2015-version-2
HVID OST - SALATTERN

TRADITIONEL HVID OST

Salattern eller hvid ost i blokke. Vore hvide oste i saltlage er højt præmieret ost, som laves efter de bedste håndværkstraditioner - i åbne ostekar og i ostetank. Osten smager frisk, let salt og syrlig og passer perfekt til salater. Osten fremstilles i forskellige varianter som blok, tern i flere varianter hvor 14 mm tern er standard. Osten sælges både som salattern i saltlage og i olie med krydderier.
Zorba: 325 gr, 1kg, 1,8 kgZafos: 1,8kgSalattern i olie: 1,2kg
Salattern eller hvid ost i blokke. Vore hvide oste i saltlage er højt præmieret ost, som laves efter de bedste håndværkstraditioner - i åbne ostekar og i ostetank. Osten smager frisk, let salt og syrlig og passer perfekt til salater. Osten fremstilles i forskellige varianter som blok, tern i flere varianter hvor 14 mm tern er standard. Osten sælges både som salattern i saltlage og i olie med krydderier.

Zorba: 325 gr, 1kg, 1,8 kgZafos: 1,8kgSalattern i olie: 1,2kg
Salattern variationer
feta
COMBI WHITE

COMBI WHITE

Hvid ost i saltlage er en blød løbeost med et stort saltindhold og uden skorpe. Oprindeligt er den fremstillet af fåremælk, men nutidens udgave laves på komælk. Den er gennem tiden blevet fremstillet i mange forskellige varianter. Grækerne har i årtier fastholdt, at Grækenland var ostens (fetaens) hjemegn. Hvid ost i saltlage kan anvendes i indbagte retter, farsretter, gratinering, salat, tærtefyld, stegt på panden (i hele stykker), marineret, pitabrød, i dip og dressinger og i pitabrød.
Ardena: 150gr, 800gr.
Gurbet: 800gr
Favrskov: 4 kg, 16kg
Hvid ost i saltlage er en blød løbeost med et stort saltindhold og uden skorpe. Oprindeligt er den fremstillet af fåremælk, men nu både af gede-, fåre- og komælk. Ostens præcise oprindelse er ukendt, men det menes, at den stammer fra et sted mellem Kroatien og Iran. Den er gennem tiden blevet fremstillet mange forskellige steder og formentlig også i mange forskellige varianter. Grækerne har dog i årtier fastholdt, at Grækenland var ostens (fetaens) hjemegn.

Hvid ost i saltlage kan anvendes i indbagte retter, farsretter, gratinering, salat, tærtefyld, stegt på panden (i hele stykker), marineret, pitabrød, i dip og dressinger og i pitabrød.
Ardena: 150gr, 800gr.
Gurbet: 800gr
Favrskov: 4 kg, 16kg
Combi White produkter
2FCQ1015
PICNIK

PICNIK

Traditionel Blød ost i lage er vores højt præmierede ost som laves efter de bedste håndværksmæssige traditioner i åbne ostekar og i ostetank. Den laves i en Tyrkisk variant som kaldes Piknik Ciftlik, som er en rund ost på ca. 175 g, hvis konsistens er mere cremet end Salattern.
Picnik: 800gr
Combi white is a “feta type” made from skimmed milk and vegetable fat. It’s a soft and salty product used in salads, bread, dressings, Stuffed pepper fruits etc. Compared to “feta” this product is softer and smother in consistency, homogeneous texture without any holes.

We produce our Combi white in several shapes, fat contents and packages at our Droesbro Dairy. Please contact us for further information/specification.
Picnik produkter
2FCQ1017

HVIDE OSTE

Grækenlands hjemegns