Antal personer:
10
Pers.
Kost:
Forberedelsestid:
1t 15min
Tilberedning:
20min
Samlet tidsforbrug:
1t 35min
Kategori:
Ostetype:
No items found.
Ingredienser
Det skal du bruge
- 300 g lunkent vand
 - 15 g gær
 - 15 g honning
 - 500 g hvedemel
 - 10 g salt
 - 200 g Henrykt ost fra MAMMEN
 
Sådan gør du
- Kom vand, gær og honning i en skål og rør det sammen til gæren er opløst. Kom hvedemel i og ælt dejen til den er glat og nemt slipper bordet eller røreskålens kanter.
 - Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter
 - Riv Henrykt ost på et groft rivejern.
 - Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
 - Vend dejen på et meldrysset bord. Skær stykker af dejen på størrelse med en tommelfinger. Rul dejen til en lang, tynd grissini på tykkelse med en blyant. Vend den i revet Henrykt.
 - Kom dine grissini på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 20 minutter til de er sprøde og gyldne.
 - Afkøl på en rist og nyd!
 
Tips og tricks
Hvis du opbevarer dem i en lufttæt beholder kan de holde sig i ca. 2 uger.


