DANABLU 50+ / 60+

Danablu 50+ / 60+

Vores produktion af danske blåskimmeloste foregår på Drøsbro Mejeri. Osten blev opfundet af Marius Boel på Marslev Mejeri på Fyn. Osten har udviklet sig til en af Danmarks størte eksportssucceser indenfor osteproduktioner. I dag fremstilles blåskimmelkulturen under meget kontrollerede forhold og kun få certificerede producenter har rettighederne til at producere Danablu. Danablu er et af de danske mejeriprodukter, der er omfattet af BGO (Beskyttet Geografisk Oprindelse). 60+ Osten er mildere og blødere i smagen end 50+, som har en mere karakteristisk skimmelsmag.

Danablu 50+ / 60+ fås i følgende pakninger:
Favrskov: 100gr, 150gr, 200gr, 300gr, 350gr.
Munkeost 60+: 400 gr.

Blåskimmeloste kan spises som de er eller smuldres og bruges som fyld i salater, pasta, pizza, gryderetter, tærtefyld eller som almindelig osteanretning og selvfølgelig på brød og i sandwiches. Man kan også røre den med mælk eller fløde til en dip.

DANABLU 50+ / 60+ PRODUKTER
danablu
SCT. JUUL

Sct. Juul

Sct. Juul er en mildere blåskimmel med dejlig blød konsistens.
Sct. Juul Blåskimmelosten kan spises på brød, som dessert eller i ostebufféer. Man kan også røre den med mælk eller fløde til en dip.

Sct. Juul fåes i følgende pakninger:
200gr. og 2,5 kg.

Sct. Juul produkter
sct_juul
danablu-sep
salatern22222222
danbo222222